Antena Căutare

Observator Special: A fost descoperit microbul... extraterestru!

Exista viata pe alte planete, a strigat - plin de bucurie - un cercetator britanic! In regula, doar ca acest lucru a mai fost sustinut de alti cativa oameni de stiinta. Numai ca, de aceasta data, este vorba despre un cercetator britanic, deci e clar ca descoperirea lui este totala diferita de toate celelalte descoperiri de pana acum. Ceea ce m-a bucurat este ca savantul a avut nevoie doar de o luna ca sa-si incheie cercetarea. Deci ce sa fie, ce sa fie?

Cercetatorii britanici nu se dezmint nici de aceasta data. Nu doar ca au redescoperit ca exista viata si pe alte planete, dar au intuit si aparitia unui nou sistem solar.

Cum le-a reusit, ce au facut? In regula, contactul cu extraterestrii este un vechi vis al omului modern. Nu de alta, dar se pare ca oamenii din Antichitate au avut privilegiul de a cunoaste fiinte de pe alte planete, semnele ramanand si in ziua de azi. In afara liniilor de la Nazca, arheologii au descoperit o gramada de pesteri in care erau desenati bipezi imbracati in costum de astronaut.

Oricum, o multime de oameni de stiinta, dar si nenumarati amatori, si-au inchinat viata incercarii de a stabili cel mai mic contact cu omuleti mici, cu ochii mari, care se deplaseaza la bordul unei navete cu o multime de beculete.

Dar sa revenim la descoperirea din acest moment al cercetatorilor britanici. Cum au ajuns la concluzia la care au ajuns? Au studiat un meteorit. Sa nu credeti ca in meteorit au descoperit vreo inregistrare audio-video in care fiinte de pe alte planete salutau in toate limbile de circulatie mondiala. Nici gand! Au descoperit niste microbi.

Doar niste microbi. Dar sunt niste microbi foarte importanti pentru cercetatorii britanici. Pentru ca sunt forme de viata, venite de pe alta planeta, ca sa se stabileasca la noi. Genial, exact de asta avea acum nevoie omenirea: de niste microbi in plus!!!

Observator Special: Cele mai cunoscute mituri despre Evul Mediu, spulberate!... Imaginea care a strans 11.000 de like-uri pe Facebook, in doua zile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x