Antena Căutare

Observator Special! Ce inventii inedite au mai aparut: Umbrela pentru zile negre sau sapca pentru metrou

Cercetatorii isi pierd noptile in laboratoare, cautand sa ne faca viata mai usoara. Sunt si oameni de stiinta care si-au propus sa nu faca nimic revolutionar. Cum ar fi: pasta de dinti cu doua capete, sapca de dormit in metrou sau cravata-umbrela. Sunt utile precum ochelarii de soare in club.

Daca toaster-ul dumneavoastra va carbonizeaza painea, cercetatorii va propun un prajitor transparent. Acest solar pentru paine asigura un bronz perfect feliilor, pe ambele parti.
Probabil aceiasi cercetatori au inventat si tubul de unt. Felia se unge precum timbrele cu lipiciul copilariei noastre.

Acum exista oameni care mananca napolitane cu cutitul si cu furculita. Pentru ei a fost inventat manerul de doza. Poti sa iti faci o halba din orice. Asta in timp ce gospodina perfecta poarta peste tot niste pantofi speciali.

Oricat de inutile vi se par aceste inventii, nimic nu se compara cu ideile cercetatorilor japonezi. Pentru inceput, umbrela de zile negre. Te apara de ploaie, pe care o strange intr-un rezervor. O alta umbrela japoneza poate fi folosita si pe post de cravat, intrucat nu e nici una, nici alta.

Unii au nevoie de niste palnii in miniatura pentru a-si pune picaturi in ochi. Totusi, poate ar merge mai bine, daca oamenii si-ar da si ochelarii jos inainte sa-si picure solutia in privire.

Tot japonezii au inventat si sapca anti-dormit-in-metrou-ca-fraierul-si-pierdut-statia-la-care-trebuia-sa-cobori. Se lipeste cu o ventuza uriasa de geam, tine capul somnorosului drept si in fata are un mesaj pentru ceilalti calatori. "Treziti-ma, va rog, la statia respectiva."

In timp ce omul doarme in metrou, acasa, cina se gateste singura. Japonezii au reusit sa inventeze tigaia in care mancarea se amesteca singura.

Observator Special: Ce spune cainele tau despre tine... Observator Special: Oamenii pentru care 1 Aprilie este in fiecare zi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x