Antena Căutare

Observator Special: Cum sarbatoresc parlamentarii romani Ziua Indragostitilor si ce isi amintesc despre primul sarut

Cine spunea ca politicienii sunt prea preocupati de problemele tarii si nu mai au timp sa sarbatoareasca Ziua Indragostitilor? In fine, cine a spus asta, s-a inselat. Indiferent de varsta, parlamentarii au planuri mari pentru aceasta seara. S-au gandit din timp cum sa-si uimeasca partenerii, iar acum abia asteapta sa le vada reactiile, la vederea surprizei pregatite. Desigur, nu chiar toti politicienii sunt entuziasmati de Valentine's Day. Mai mult, printre ei sunt si unii care, daca l-ar prinde pe Cupidon, l-ar strange de gat cu mainile goale.

Zi

ua indragostitilor nu putea sa nu fie sarbatorita si la Parlament! Astazi, senatorilor, li s-a pregatit o surpriza dulce, dulce de tot! Prajitura te iubesc! Domnii au savurat-o iar doamnele, au oferit-o , evident, cuiva drag!

Vraja lui Cupidon nu a intrat doar in bucataria Parlamentului ci si in sufletul alesilor. Dezbracati de pudoare , indiferent de varsta politicienii si-au declarat nestingheriti dragostea. Unii mai greu, pentru ca, de atata treaba, au uitat de sarbatoarea iubirii, dar nu si de.beneficiile ei.

“Habar nu am ce o sa fac, dar astept sa fie ceva. Uite ma scoate la masa, nici sa mananc nu am avut timp, un pahar de vin”, spune Alina Goghiu, deputat PNL. N-a uitat in schimb primul sarut. Cum a fost acesta? Spune chiar ea: “cu gol in stomac, cu fluturi la 14 ani, a fost un pupat din ala pe buze, a fost mirific!”. Dar ultimul? “Mai,nu a fost la fel de intens ca primul, dar se intampla, inca ma mai sarut, inca se mai intampla lucruri din astea in viata mea!”, spune ea, emotionata.

Ca tot romanul iubaret, colegul ei de partid, deputatul Verginel Gioreada are si el la cine sa se gandeasca in aceasta zi. “Am o sotie acasa , niste copii, consider ca cel mai frumos ar fi langa familie si cred ca, ca fiecare iubitor de copii voi cumpara niste cadouri!”, a spus el.

Colegul de alianta, conservatorul Bogdan Ciuca, nu a uitat de Valentine' s Day, dar nu are nevoie de o zi anume pentru a-si sarbatori sentimentele. “Ca e Dragobetele, ca e Sf. Valentin, eu cred ca e de fapt un prilej de a te comporta intr-un fel special fata de persoana pe care o iubesti! O sa petrec in familie, cu sotia ,cu cel mic , cu familia largita!”, spune el. Cat despre primul contact cu dragostea, acesta a fost “undeva in clasele primare, un sarut nevinovat, evident, dar care m-a facut sa ma inrosesc din cap pana in picioare si sa ma incarce de emotii!”.

Senatorul PSD Gabriela Firea a fost mai precoce. “Da, la gradinita! Si nu este o minciuna! Bineinteles, erau total nevionovate acele gesturi ale copilariei!”, a spus ea.

Dragostea pluteste si in opozitie, o recunoaste deputatul PDL, Florin Popescu: “Eu o sa o petrec asa cum e normal cu sotia , cu familia, intr-o cabana in munte!”. Despre primul sarut, politicianul spune ca a fost undeva prin clasa a 8-a, dar crede ca asta e un exemplu prost pentru fiica sa de clasa a VI-a. In schimb, e un romantic incurabil: “Cred ca sotia este prima mea dragoste!”.

Insa nu toti alesii au fost loviti de sindromul dragostei in aceasta zi. “Este o zi absolut normala , o sa., daca am timp, vreau sa ma vad cu bunica mea. Daca e sa sarbatorim o zi a indragostitilor nu cred ca e nevoie de o zi anume!”, este de parere Catalina Stefanescu, deputat PSD.

Observator Special: Un britanic a impaiat cele mai infricosatoare animale! ... Observator Special: Un miliard de femei din intreaga lume au dansat impotriva violentei domestice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x