Antena Căutare

Observator Special: Cercetatorii lupta impotriva plictiselii: te invata cum poti propulsa o masina cu sticle de suc

Exista cercetatori care salveaza lumea, care descopera leacuri pentru boli incurabile, care dezvolta tehnologiile viitorului. Si mai exista cercetatori care se joaca in laborator. Joaca lor nu foloseste la absolut nimic, insa rezultatele experimentelor lor sunt atat de spectaculoase incat nu ne-am putut abtine sa nu vi le aratam. Altfel cum veti afla cum puteti sa faceti o racheta dintr-o sticla de suc si o cascada din stickere de birou?

Sa zicem ca esti la birou, intr-o zi de miercuri, cand ceasul s-a blocat undeva cu doua ore inainte de ora de plecare. Esti atat de plictisit, incat doar seful te mai sperie din cand in cand. Insa nu tine mult. Te gandesti, din nou, la concediu. Te gandesti sa sari cu parasuta. Sau poate sa-ti deschizi un blog in care sa povestesti lumii cat de mult te plictisesti. In birou nu exista nimic care sa-ti trezeasca interesul sau imaginatia. Sau chiar sa te trezeasca pe tine, in caz ca ai adormit. Exact atunci apar ei. Cei doi colegi de munca psihopati, care iti vor arata o jucarie.

Stickere. Da, exact, stickerele pe care ti le lipesti pe monitor sau pe frigider si iti amintesti sa platesti lumina. Vezi in GALERIA VIDEO ce poti face cu ele pentru ca, brusc, ziua de munca sa se inveseleasca. Din pacate, nu poti sa faci asta zilnic, asa ca acesti cercetatori au mai venit cu un experiment de tip corporate. Vulcanul din sticla de suc.

Schema nu este foarte noua si este posibil ca fiul dumneavoastra sa o stie deja. Ai nevoie de un suc acidulat, fara zahar si o bomboana mentolata. Pare banal. Insa cercetatorii nostri speciali au impins experimentul la extrem. Au propulsat masina pe o distanta de 100 de metri. Doar cu acidul din suc. Acum, au planuri si mai mari. Vezi despre ce e vorba in GALERIA VIDEO!

Observator Special: Cat de usor este sa fii suspectat de terorism in Romania... Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce iti rezerva astrele pe 12 februarie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x