Antena Căutare

Observator Special: Damele, spaima barbatilor in turneele de poker

Visul oricarui om este sa se trezeasca, peste noapte, cu o gramada de bani, care sa-l scape definitiv de grija zilei de maine! Unii au noroc si primesc o mosternire sau castiga la Loto. Altii decid sa faca aceasta gramada de bani cu ajutorul cartilor. Nu cele din biblioteca, ci acelea de joc. Iar intr-o perioada de mari restrictii financiare, nu e de mirare ca o gramada de romani s-au orientat spre poker. Si poate va mira, dar in marea de jucatori-barbati se afla si cateva femei, care, tocmai pentru ca sunt putine, s-au antrenat atat de bine, incat au devenit niste rivali periculosi pentru domni.

Chiar daca nu suntem la nivelul statelor occidentale, nici macar la nivel de mentalitate, sute romani participa la turneele de poker, in timp ce alte mii prefera sa joace online. Cei mai multi jucatori sunt barbati, dar femeile si-au facut si ele loc in lumea pokeristilor. Nu le este tocmai usor. Se lupta cu prejudecatile, dar si cu misoginismul, spune ele.

Carmen este una dintre cele mai cunoscute jucatoare de poker din Romania. Si-a facut un nume invingand barbatii la masa de joc, iar acum primeste respectul cuvenit. La ultimul turneu de poker pur romanesc a scos din joc peste 200 de domni.

Doamnele jucatoare din Romania se simt, insa, mai in largul lor atunci cand la masa sunt doar femei. Asa ca, astazi, si-au dat intalnire. Cap de afis a fost Gina Pistol. Si ea o fana a jocului de carti.

Jucatoarele, chiar daca unele se afla abia la inceput de drum, sunt de temut chiar si pentru cei mai priceputi dintre domni. Stiu bine ce trebuie sa faca atunci cand se aseaza in jurul mesei.

Ca din poker se pot strange averi colosale o demonstreaza zecile de jucatori din toata lumea care au averi de milioane de euro. Printre ei si Daniel Negreanu, canadianul cu suflet de roman. S-a asezat pentru prima data la o masa de joc la 16 ani. Acum, are peste 9 milioane de dolari in conturi si este unul dintre cei mai buni jucatori din lume. Talentul sau: isi citeste adversarii ca nimeni altul.

La acest nivel vor sa ajunga si toti cei care zilele acestea participa la un turneu organizat in Capitala. Cei drept, premiile nu sunt la fel de mari, insa, marele castigator poate pleca cu zeci de mii de euro in buzunar.

Cadou inventiv pentru Valentine's Day: bomboane sculptate dupa chipul femeii iubite... Observator Special: Santiere cu servire rapida: muncitorii vand materiale de constructie la preturi convenabile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x