Antena Căutare

Observator Special: Expertii britanici au descoperit ce cizme trebuie sa poarte femeile la volan, ca sa evite accidentele

Marea Britanie nu are doar cercetatori, ci si experti in condus! Ca si oamenii de stiinta, si acestia beneficiaza de finantare, pentru a emite cele mai mari trasnai posibile. Dar, spre deosebire de cercetatori, expertii in condus masina isi adapteaza sfaturile sezonului. Sa nu credeti ca ii invata pe englezi din tainele trasului franei de mana pe gheata sau din misterele cauciucurilor de iarna. Nici gand! Treaba expertilor britanici in condus masina este sa le invete pe doamne cu ce sa se incalte atunci cand se urca la volan.

UGG-urile sunt una dintre cele mai mari inventii date umanitatii! Bine, nu sunt cele mai elegante cizme de iarna, dar - fara indoiala - sunt cele mai calduroase. Plus ca UGG-urile sunt impermeabile. In fine, cele originale, pentru ca cele contrafacute sunt mai permeabile. Acum, insa, UGG-urile au ajuns pe lista neagra a expertilor britanici in condus masina.

In fine, nu i-a apucat dintr-o data. A fost nevoie, mai intai, ca o doamna sa se faca titirez cu masina pe sosea. Femeia nu a patit nimic, doar automobilul nu se simte prea bine. Expertii britanici au descoperit imediat ca ceva nu este in regula. Nu ca drumul era plin de zapada, nu ca sub stratul de zapada era gheata. Nimic din toate astea. Expertii britanici in condus masina au inteles imediat unde era buba si au intrebat-o - scurt - pe doamna implicata in accident: "Cu ce erati incaltata?" "Cu UGG-uri", a spus aceasta cu glasul stins.

Deci clar! UGG-urile au fost de vina. Doar ele au impiedicat-o pe soferita sa franeze atunci cand trebuia sa franeze. In consecinta, au dat verdictul: fara UGG-uri la volan pe timp de iarna.

Doar ca expertii aveau o nemultumire. Doar cizmele blanoase sunt un pericol la adresa traficului rutier? Doar talpa lor aluneca pe pedale? Si, deodata, le-au sarit in ochi Hunter-urile. E clar! Niste cizme de cauciuc trebuie obligatoriu sa alunece. Nu conteaza ca, atunci cand au si captuseala potrivita, sunt ideale pentru zilele in care zapada incepe sa se topeasca, plus ca sunt usor de curatat. Au potential alunecator, deci au fost si ele puse pe lista de "incaltaminte periculoasa la volan", alaturi de UGG-uri.

Acum asteptam cu nerabdare studiile de vara ale expertilor britanici in condus masina. In mod sigur, vor interzice slapii si sabotii cu talpa de lemn.

Magistratii unui tribunal din Australia au judecat un caz in care acuzatul era... o capra!... Prima poza cu Milan Pique Mebarak. Are ghetute sport gravate cu numele sau...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x