Antena Căutare

OBSERVATOR SPECIAL: Femeile prefera barbatii cu barba. Sunt masculini, sinceri si generosi...

Studiile spun clar: femeile prefera barbatii cu barba! Gusturi si gusturi. Dar trecand peste criteriile estetice, barba - ca ne place sau nu - este utila. Podoaba faciala, daca poate fi numita asa, ii apara pe barbati de soare si incetineste procesul de imbatranire a pielii. In plus, poate preveni aparitia anumitor afectiuni.

Barbosii au sanse mai mari sa se casatoreasca. Femeile ii descriu ca fiind sinceri, generosi si masculini. Sunt rezultatele unor studii internationale, realizate de catre specialisti.

Barbatii cu barba nu doar ca au succes la femei, ci beneficiaza si de altfel de avantaje. De exemplu, o fata acoperita de par beneficiaza de protectie sporita in fata razelor ultraviolete, arata un studiu recent, facut de australieni. “Barba ofera o protectie fotoprotectie mecanica. Omul nu numai ca va face mai greu cancere de piele, ci va avea si o imbatranire intarziata in ani fata de zonele expuse”, explica Viviana Iordache, dermatolog.

Cu alte cuvinte, domnii care nu folosesc prea des lama de ras nu numai ca par mai tineri, ci au sanse sa fie chiar mai sanatosi. Expertii britanici spun ca barba retine praful si polenul, ceea ce l-ar tine pe mandrul posesor departe de astm.

foto: Hepta.ro

Fenomen INEDIT! Mii de delfini au fost observati in largul coastei Californiei... VIDEO: Calul specialist in tehnica evadarii... Deschide orice zavor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x