Antena Căutare

Observator Special: Frumusetea obtinuta chirurgical, tot mai populara in randul romancelor

Nu este femeie pe lumea asta sa nu fie nemultumita macar de o parte a corpului ei! Unele sunt nemultumite de forma nasului, altele de dimensiunile sanilor, altele si-ar dori niste buze mai groase.

Multe dintre ele nu se reped in cabinetele chirurgilor esteticieni. Invata sa-si accepte defectele si gata. Altele, insa, nu ezita sa se supuna unor tratamente dureroase si chiar unor interventii complicate, doar ca sa arate perfect. Nu se limiteaza la o singura operatie, pentru ca, odata deschisa cutia Pandorei, aspiranta la titlul de "Femeia Desavarsita" nu va ezita sa investeasca bani multi pentru a-si vedea indeplinit visul.

„90-60-90”, dimensiunile standard! Evident ca orice fiica a Evei isi doreste sa arate astfel, doar ca nu toate ne nastem perfecte. Florina are 22 de ani, dar a inceput tratamentele de infrumusetare incã de acum 2 ani. Asadar, prima data cand a cãlcat in cabinetul unui estetician avea doar 20 de ani. O varsta la care, teoretic, nu avea ce caute acolo. Simtea ca are nevoie de volum in zona pometilor, asa ca optiunea ei a fost tratamentul cu acid hialuronic. Nu doare, interventia nu dureaza mai mult de cinci minute, plus ca schimbarea se vede imediat.

Pometii de vedeta au costat-o 300 de euro, doar ca rezultatul nu este definitv. Procedeul trebuie reluat o data la cateva luni. De fiecare datã, Florina va da cate 300 de euro. Cu toate acestea, majoritatea femeilor care ajung in cabinetele esteticienilor opteazã pentru tratamentele neinvazive, desi sunt constiente ca efectul acestora nu este vesnic. Tocmai de aceea, Florina nu se va opri la ajustarea pometilor: „Vreau sa mi vin la domnul doctor si pentru o mãrire de buze. Mi-as dori sa fie mai senzuale”. Nu ar fi de mirare daca Florina isi va mãri sanii la un moment dat. In opinia specialistilor, este o evolutie normala a celor care apeleaza la astfel de retus

Pentru multe romance, injectiile cu botox sau cu acid hialuronic au devenit atat de banale, incat merg in cabinetele esteticienilor cu aceeasi lejeritate cu care si-ar aplica pe fata o masca hidratanta. Simt, insa, o strangere de inima atunci cand decid ca e momentul unui tratament invaziv. Stiu ca vor urma zile intregi cu dureri insuportabile, dar merg mai departe, cu gandul la rezultat.

Cea mai ceruta interventie este "marirea sanilor". Pretul pentru o astfel de operatie se situeaza undeva intre 3.000 si 4.000 de euro. Desigur, este un tarif orientativ, pentru ca numele grele din domeniul medicinei estetice pot cere mai mult. Suma creste in functie de materialele folosite, pentru ca medicii nostri folosesc cele mai noi aparitii din domeniu, dar si cele mai noi tehnici de introducere a implanturilor. Nu se mai face ca acum 40 de ani, cand doctorul Thomas Biggs participa, in calitate de medic resident, la prima augmentare mamara din lume.

Barbatii au inceput sa caute si ei perfectiunea. Numarul celor care isi doresc sa arate cat mai bine este in crestere. Uneori, apeleaza la bisturiu doar pe criterii estetice. Implant de par, corectie a pleoapelor cazute, eliminare a cearcanelor. Alteori, ajung la operatie pentru ca nu se poate altfel.

Fiul regelui Cioaba a lansat papusa-bulibasa: Barculica, inspirata de bunicul sau... A dat lovitura! Un francez a castigat la Loto 170 milioane euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x