Antena Căutare

OBSERVATOR SPECIAL: O autostrada, o cerere in casatorie si 300 de motociclisti

Un motociclist din Statele Unite a gasit metoda perfecta pentru a-si cere in casatorie iubita! Si-a sunat prietenii si, impreuna, au pornit la o plimbare pe motoare. De ce? Pentru ca bikerul, ca orice biker, a vrut sa-si ceara de sotie iubita asa cum trebuie. Adica pe o autostrada, cu toti prietenii pe doua roti in jur... Ar fi fost minunat daca nu ar fi reusit sa blocheze un sens de drum. Soferii au crezut ca explodeaza de nervi, mai ales ca s-au trezit inundati de un romantic fum roz. Desigur, unii si-ar fi dorit sa sara de la volan si sa pocneasca macar un biker. Totusi, s-au abtinut. Cand vezi 300 de motociclisti, e indicat sa nu faci gesturi necugetate.

Mireasa, priveste uimita, fara sa aiba habar de ce, brusc, cei 300 de motociclisti se opresc brusc si incep sa ambaleze motoarele. Sau de ce iubitul ei, de altfel un individ destul de masiv, este invaluit intr-un nor de roz bombon. A aflat la scurt timp motivul. Iubitul ei iese din perdeaua de fum, se aseaza galant intr-un genunchi si o cere in casatorie. Atat de uimita este domnisoara, incat uita sa-si scoata casca de protectie.

Din cauza zgomotului asurzitor al motoarelor ambalate, habar nu avem ce anume a spus motocilistul. Dar putem sa banuim: “Vrei sa fii sotia mea pana cand lantul de la tractiune se va rupe, pana cand esapamentul va exploda, pana cand ma vor lasa cilindrii motorului, pana cand mi se va goli rezervorul?”

Raspunsul domnisoarei il banuim, de asemenea, cu totii. A spus "Da." Doar ca nunta lor de vis, care banuim ca va fi in ton cu pasiunea lor pentru motoare, s-ar putea desfasura in spatele gratiilor. Tocmai din cauza originalei cereri in casatorie.

Practic, tanarul iubaret, pe numele lui Hector Hernandez, a incalcat cam jumatate din codul rutier al statului California. A umplut o autostrada cu 300 de motocilisti, a blocat un sens de circulatie, iar pe celalalt l-a inundat cu un fum roz care ar creste chiar si glicemia inorogilor fermecati.

Curios este faptul ca niciun sofer din lunga coada formata in spatele armatei de motociclisti nu a avut curaj sa se apropie macar cu mana de claxon. Sau sa coboare din masini. Cine ar vrea sa puna piedica iubirii. Mai ales cand iubirea are un alai de 300 de motociclisti.

OBSERVATOR SPECIAL: "Nu sunt beat. Am baut doar doua beri" - cea mai folosita minciuna!... Irlanda: Participantii unui concurs de windsurfing au zburat cu adevarat, datorita vantului puternic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x