Antena Căutare

Observator Special: Oamenii pentru care 1 Aprilie este in fiecare zi

In afara de Revelion, mai exista o singura zi a anului pe care toti oamenii o sarbatoresc, indiferent de rasa sau de religie. Este 1 Aprilie, Ziua Mondiala a Pacalelilor. Ziua in care lumea se imparte in doua categorii: cei care fac farse si cei carora li se fac farse. Exista, insa, oameni pentru care 1 Aprilie este in fiecare zi.

Cel mai usor mod de a speria un om este sa-l trezesti brusc, dar nu oricum. O masca de zombie si un caine alaturi sunt suficiente pentru a-I da fiori victimei. Farsa a fost conceputa de fratele mai mare al pacalitului. Pentru ca asta inseamna sa fii un frate mai mare adevarat. Dar si surorile mai mari pot fi puse pe glume.

Nu-ti poti alege familia, insa iti poti alege partenerul de viata. Aceasta tanara, insa, a ales sa stea in casa cu dusmanul. Iubitul ii face mereu farse, dar a gasit si ea o metoda de razbunare: un paianjen urias care sa-l infioare pe iubitul pus pe sotii.

Observator Special! Ce inventii inedite au mai aparut: Umbrela pentru zile negre sau sapca pentru metrou... S-a deschis prima biserica din lume pentru ATEI! Enoriasii "se roaga" pe muzica pop si iau lectii de fizica...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x