Antena Căutare

OBSERVATOR SPECIAL: Romancele isi doresc barbati hotarati, nu bogati

Sa fie hotarati si sa aiba un caracter puternic! Dupa asta se orienteaza romancele, atunci cand pun ochii pe un barbat. Desigur, grosimea portofelului conteaza destul de mult. Iar criteriile tinerelor de 20 de ani contrasteaza puternic - dupa cum este si normal - cu preferintele celor trecute de 30 de ani.

Aproximativ 60% dintre tinere apreaciaza cel mai mult, la un barbat, siguranta de sine. Nu conteaza daca mai si greseste. Conteaza sa o faca hotarat.

Psihologii explica interesul femeilor pentru barbatii siguri de ei prin faptul ca personalitatea este cea care defineste caracterul: “Personalitatea este foarte importanta. Pot oferi stabilitate intr-o relatie daca sunt intr-un anume fel construiti, daca am anumite trasaturi de personalitate”.

Imediat dupa hotarire, caracterul este insusirea pe care o cauta femeile la un barbat. Aproape jumatate se lasa cucerite de barbati hotarati.

Felul in care arata si gusturile fine ale barbatului conteaza pentru o treime dintre femei. Iar cele de peste 35 de ani apreciaza mai mult sensibilitatea.

Acum au inteles asta si barbatii, care, mai nou, si-au stabilit strategia de cucerire in functie de ceea ce vor femeile.

Si da, parerea barbatilor bogati, potrivit careia femeile sunt mai interesate de banii lor decat de modul in care arata, se confirma.

Aproape 20 la suta dintre ele si-l aleg pe cel cu care sa iasa in functie de grosimea portofelului. Mai ales tinerele din mediul rural sunt interesate de starea materiala a barbatului si spun ca isi doresc siguranta si protectie din partea partenerului.

Conform studiului, barbatul hotarat si inteligent este modelul cel mai apreciat de romance.

foto: Hepta.ro

Horoscop de weekend, cu Camelia Patrascanu: Vezi ce iti rezerva astrele!... Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce iti rezerva astrele pe 27 aprilie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x