Căutare Live

Observator Special: Un britanic a impaiat cele mai infricosatoare animale!

Sunt doua lucruri infinite in lumea asta: universul si imaginatia! Daca universul are din ce in ce mai putine secrete, imaginatia oamenilor ramane un mister. Un britanic a socat lumea cu creatiile sale. Barbatul iubeste neconditionat animalele, in special pe cele moarte si a decis sa le impaieze cum nu le-a mai impaiat nimeni pana acum.

Cand o face plopul mere si rachita micsunele, atunci va zbura si porcul. Totusi, in imaginatia artistului britanic acesta are aripi. Un alt iepure are un morcov in cap, iar o gaina trei capete.

Iar asta nu e tot! Unele creatii ale barbatului sunt de-a dreptul infricosatoare, cum ar fi pasarea cu corp de rozatoare!

Din fericire, nu toti cei care impaiaza animalele au simtul artistic al lui Freddie Krueger. Dar exista altii, care incearca sa le dea animalelor un aspect cat de cat uman. De exemplu, ghepardul care imita un manelist care il vede pe Guta in autobuz sau ursul polar de Jamaica, singurul mamifer caruia ii place sa traiasca si pe iarba si pe zapada.

Sa nu uitam de ursul brun mistocar. Conceput si impaiat de creatorul sau, care a incercat sa-i faca un portret lui Serghei Mizil. Iar pentru final, avem o leoaica. Si nu orice leoaica. Este o blonda cocheta, senzuala si cu o privire mai patrunzatoare decat coltii. Nu spunem dupa cine este inspirata. dar banuim ca leoaica a explorat candva gradina Carpatilor.

Ce ceață deasă, vai, ce deasă ceată... Capodopera uitată a lui Eugen Jebeleanu... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri