Antena Căutare

Omenirea se CUTREMURĂ! Primele semne ale APOCALIPSEI le trăim deja!

Recent au fost descoperite noi documente ce aparțineau lui Nostradamus. Profețiile sunt de-a dreptul cutremurătoare.

Recent au fost descoperite noi documente ce aparțineau lui Nostradamus. Profețiile sunt de-a dreptul cutremurătoare.

Specialiștii au analizat atent aceste scrieri și au descifrat mesajele ascunse. Astfel, se pare că sfârșitul lumii va avea loc în anul 2436, iar scenariul este cât se poate de apocaliptic.

Omenirea se va confrunta cu prăbușirea iremediabilă a economiei. Cei mai bogați vor alege să se mute pe alte planete, iar numărul homosexualilor va fi de până la patru ori mai mare decât în prezent.

Ceea ce este cu adevărat incredibil este faptul că aceste texte vorbesc despre o conștiință a lui Iisus printre oameni, despre apariția unor obiecte misterioase pe cer și despre clipa în care ziua va deveni noapte. De asemenea, un mare cutremur va lovi planeta și vor muri multe persoane.

Nostradamus spune în aceste texte că tehnologia va evolua până într-acolo încât diferențele lingvistice vor dispărea, iar lumea va comunica prin intermediul unui aparat, indiferent de limbă. Odată cu această descoperire va dispărea și ideea de națiune.

Adio, păpuşa Barbie perfectă! La modă e jucăria cu celulită, kilograme în plus şi coşuri! Mii de oameni o vor deja... FOTO: A fost salvat de la MOARTE, iar acum are puteri MAGICE! Doctorii n-au nicio explicație pentru acest FENOMEN...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x