Căutare Live

Omul viitorului va avea creierul mai mic, mai putini dinti, dar mai multe riduri. Vezi aici portretul robot!

De-a lungul timpului, fizionomia oaenilor s-a schimbat, iar acest proces nu s-a incheiat inca. Peste 1.000 de ani, cercetatorii previzioneaza ca urmasii nostri vor avea un aspect fizic diferit, iar schimbari vor aparea si la nivelul organelor interne, relateaza The Sun.

The Sun

Expertii in anatomie au realizat si un portret robot al omului viitorului.

1.Va fi mai inalt datorita imbunatatirii nutritiei si evolutiei medicinei. Inaltimea medie va ajunge la 1,83-2,13 metri.

2.Intestinele se vor scurta pentru a nu putea absorbi la fel de multe grasimi si zaharuri ca acum.

3.Bratele si degetele se vor lungi, iar terminatiile nervoase din maini si degete vor fi mai multe datorita utilizarii intense a gadget-urilor care necesita o buna coordonare ochi-maini.

4.Creierul isi va reduce dimensiunile deoarece memorarea va fi o functie preluata de computere.

5.Ochii vor fi mai mari pentru a compensa reducerea dimensiunii gurii. Comunicarea se va baza pe expresii faciale si privire.

6.Mancarea va avea o consistenta diferita si masticatia nu va mai fi la fel de importanta, asa ca omul viitorului va avea mai putini dinti.

7.Toata lumea va avea aceeasi forma a nasului deoarece clima va avea o influenta mai mica asupra formei narilor datorita utilizarii in masa a aerului conditionat si a sistemelor de incalzire.

8.imbracamintea groasa si sistemele centralizate de incalzire vor face ca pilozitatea sa se reduca. In acelasi timp, numarul ridurilor va creste din cauza privirii indreptate mai mereu catre ecranul gadget-urilor.

Ce ceață deasă, vai, ce deasă ceată... Capodopera uitată a lui Eugen Jebeleanu... Cum moare Aralul: cel mai mare dezastru ecologic din istorie!!!...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri