Antena Căutare

Oprește-te din ceea ce faci ACUM și vezi asta! Un copil de CINCI ani a făcut milioane de oameni să plângă, doar cu un zâmbet! Tu poți să reziști? (VIDEO)

Recent a apărut pe internet un clip video în care apare un copil bolnav, ce transmite lumii un mesaj de-a dreptul emoționant.

Recent a apărut pe internet un clip video în care apare un copil bolnav, ce transmite lumii un mesaj de-a dreptul emoționant.

Băiețelul de doar cinci ani a fost diagnosticat cu o boală ce îi afectează sistemul imunitar și are nevoie de al doilea transplant de măduvă pentru a rămâne în viață.

Părinții micuțului au pornit o campanie prin care au vrut să facă publică această problemă a lipsei de donatori, sperând totodată că lumea se va implica mai mult și medicina va găsi și alte soluții decât transplantul.

Oameni din întreaga lume au fost atinși de mesajul lui Seth și au purtat galben în semn de susținere, aceasta fiind culoarea preferată a băiețelului.

„Bună, eu sunt Seth! Am cinci ani și îmi place galbenul. Vrei să porți și tu galben pentru mine?”

L-au dat jos din avion fiindcă avea MESAJUL acesta pe TRICOU! Uite ce scria pe el!... Forma feţei "vorbeşte" despre personalitatea ta! Trăsăturile care spun mai multe decât te aştepţi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x