Antena Căutare

Opulenta fara limite! O noapte intr-un hotel din Caraibe costa 40.000 de lire sterline

O noapte in cel mai scump hotel din lume te costa nu mai putin de 40.000 de lire sterline. Acesta se afla pe insula privata Grenada, oferind 10 apartamente pline de lux si decadenta unor norocosi, cu multi bani in buzunar, desigur

Desi economia mondiala trece printr-o criza, bogatii lumii nu se sfiesc sa dea zeci de mii de lire pentru o vacanta de neuitat. Astfel, Caraibe se poate numi paradisul hotelurilor de lux. Fiecare apartement din complexul de pe insula Grenada se poate lauda cu mobila Art Deco, carpete Persane, canapele blanite si tavane care mai de care mai interesante. Totodata, turistii se pot bucura de un salon de frumusete, bucatari de renume, antrenori personali si chiar de un submarin.

Aflata in inima Caraibelor, insula privata de aproximativ 4.000 de metri patrati ofera o priveliste care pare sa merite toti banii din lume. Inconjurata de mari tropicale si plaje aurii, aceasta atrage milionari din toata lumea, sedusi de extravaganta locului.

Fiecare centimetru din cladire este acoperit de marmura, tavane cu arcade, scari in forma de spirala ornamentate cu balustrade din fier forjat, cu un design interior realizat de Oscar de la Renta si Richard Frinier.

De asemenea, turistii isi pot alege una dintre cele sase plaje private din zona, unde isi petrece timpul in intimitate, relateaza Daily Mail.

Insula idilica a devenit un loc preferat pentru magnatii lumii care, la sfarsitul sejurului, parasesc insula cu o ambarcatiune privata si un avion care ii readuce in marile orase.

Foto: Daily Mail


FOTO! Ultima fita in materie de imbracaminte! Tricourile 3D fac furori... VIDEO! O culturista fara maini, din SUA, duce sportul la un nou nivel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x