Antena Căutare

La așa ceva nu s-ar fi gândit nimeni! Ce i-a făcut Pablo Escobar unei amante care a rămas însărcinată cu un alt bărbat! Mărturisirile sunt halucinante!

Pablo Escobar, celebrul traficant de droguri care a ajuns să fie idolul a milioane de oameni după ce viața lui a fost portretizată în producții ca ”Narcos” ori ”El Patron del Mal, însă odată cu trecerea anilor ies la iveală noi informații despre viața acestuia.

Pablo Escobar a ucis mii de oameni, fie personal ori prin intermediul asasinilor plătiți, acesta instaurând un adevărat regim al terorii în Columbia. Timp de aproape două decenii, el a făcut ravagii în Columbia, iar multe dintre faptele lui au rămas ascunse. Totuși, odată cu apariția unor cărți ori memorii ce au fost lansate în ultimii ani au ieșit la iveală detalii incredibile despre legendarul traficant de droguri.

Spre exemplu, Virgina Vallejo, care era una dintre cele mai cunoscute femei din America de Sud, a avut o relație cu Pablo Escobar și a mărturisit că în ciuda faptului că lucrurile erau frumoase între ei, ulterior, totul a degenerat. Ba mai mult, ea a povestit ce i-a făcut Escobar unei amante care a rămas însărcinată cu un alt bărbat.

"A trimis patru oameni de-ai săi să o răpească și să o ducă la un veterinar, unde i-a fost făcut un avort forțat, fără anestezie. Mai târziu, chiar înainte să fie prins, a ordonat că femeia să fie ucisă, ceea ce s-a și întâmplat cu câteva zile înainte că el să fie omorât", a relatat Virginia în cartea sa.

Ba mai mult, Virginia nu a scăpat nici ea de ororile unei relații cu un traficant, povestind că a fost violată la un moment dat de Pablo, la chiar ultima întâlnire dintre cei doi.

Cartea Virginiei a fost recent ecranizată în filmul "Loving Pablo, hating Escobar", rolul sau fiind jucat de celebra Penelope Cruz.

Doliu! A murit creatorul unuia dintre cele mai celebre personaje din desene animate: "Mai multe generaţii au crescu... Ce se întâmplă în creierul tău înainte de a muri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x