Antena Căutare

Palatul Buckingham a ars din temelii!

Palatul Buckingham a ars din temelii! Nu va ingrijorati, insa, pentru ca nu este vorba de resedinta Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, ci de o replica a acesteia. Macheta, realizata din placaj, care avea peste 30 de metri lungime, a fost incendiata chiar de cel care a realizat-o.

“Construiesc focuri in aer liber, iar ultima mea creatie este chiar in spatele meu”, spune, mandru, artistul, Mai exact, a construit o replica in miniatura a Palatului Buckingham, pe care a reusit sa o ridice dupa o munca de cinci luni.

La constructia palatului s-au folosit o mie de paleti de lemn. Si de doua ori mai multi oameni s-au adunat sa vada cum arde replica resedintei regale.

Constructia s-a facut scrum intr-o ora si jumatate, spre entuziasmul spectatorilor, care au urmarit show-ul incendiar de la portile palatului.

In trecut, Edward Heath a mai incendiat o replica a Casei Albe si una a stadionului Wembley. Inainte sa dea foc machetei Palatului Buckingham, artistul britanic i-a cerut permisiunea Reginei Elisabeta a II-a.

Povestea Taniei Iacobescu, transsexualul roman care a participat la cel mai important concurs de miss pentru travestiti... Cea mai lunga coada din lume: 500.000 de japonezi au asteptat sa intre la un targ de benzi de desenate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x