Căutare Live

Palmele nu mint niciodată! Află cu ce oameni ai de-a face, în funcție de forma mâinilor! Ai curaj să încerci?

Chiromanția sau arta de a citi în palmă poate dezvălui multe secrete importante despre o persoană. Astfel, dacă vreii afli ce fel de om este cel de lângă, pur și simplu privește-i atent palmlele.

Personalitatea se vede în palme

Chiromanția sau arta de a citi în palmă poate dezvălui multe secrete importante despre o persoană. Astfel, dacă vreii afli ce fel de om este cel de lângă, pur și simplu privește-i atent palmlele.

Mâna elementară

Aceasta pare a fi oarecum aspră. Are forma pătrată, iar degetele sunt scurte, groase și oarecum diforme. Pielea este aspră și uneori cu păr. Palma are puține linii, în unele cazuri doar trei. Oamenii cu mâini elementare sunt interesați de puține lucruri și pot fi foarte încăpățânați. Le este greu să se exprime, așa că uneori devin violenți, mai ales când sunt frustrați. Dacă le sunt satisfăcute nevoile primare, ei nu au nevoie de nimic mai mult.

Test de personalitate: alege imaginea preferată şi află ce spune asta despre tine. De necrezut!

Mâna practică

Mâna practică este pătrată, degetele sunt ceva mai lungi și mai bine definite. Oamenii cu astfel de mâini sunt interesați de multe lucruri și nu se dau în lături de la nimic.

Tu ce fel de personalitate ai?

Mâna psihică

Acest tip de mână este forma pe care o iubesc artiștii. Mâna și degetele sunt lungi, subțiri și grațioase. Oamenii cu astfel de mâini sunt idealiști, intuitivi și lipsiți de simț practic. Își petrec o mare parte a timpului într-o lume a fanteziei în loc să ia viața în piept.Mâinile psihice pot fi întâlnite cu precădere în cazul persoanelor din India sau Extremul Orient, rareori în cazul persoanelor din Vest, potrivit elli.ro.

Mâna filosofică

Are o formă pătrată, de cele mai multe ori.Degetele lungi au încheieturi foarte pronunțate. Oamenii cu astfel de mâini sunt tipicari și obișnuiesc să despice firul în 4.

Horoscopul zilei, 29 aprilie. Taurii sunt deschiși și comunicativi, iar Leii fac schimbări... Să nu faci ASTA în Vinerea Mare! Este un adevărat păcat...
Parteneri
Cele mai bune alimente pentru a scăpa de durerea în gât. Care sunt recomandările specialiștilor
Catine.ro
Ultimele știri
x