Antena Căutare

Pamantul va fi lovit de un puternic tsunami solar. Vezi ce consecinte ar putea avea acesta!

Pamantul este in pericol! Avertismentul, lansat deja de cativa ani, este pe cale sa se transforme in realitate in 2013, cand planeta noastra va fi lovita de un puternic tsunami solar. Daca temerile specialistilor se adeveresc, am putea ramane zile intregi fara curent electric si fara telefoane.

Pe masura ce tsunami-ul solar care ameninta sa "coaca" Pamantul este tot mai aproape, imagini precum acestea le dau fiori tot mai multor oameni. Furtuna colosala anuntata pentru anul acesta nu va aduce sfarsitul lumii, anunta specialistii, dar ar putea paraliza sistemul modern de comunicatii chiar si pentru cateva zile.

Masa puternic incarcata energic aruncata in spatiu va praji satelitii si va afecta nu doar functionarea telefoanelor mobile, ci va produce si pene de electricitate majore. Cel mai afectate vor fi marile orase, unde toata infrastructura se bazeaza pe electricitate.Transportul aerian va fi si el paralizat poate si cateva zile, dar viata oamenilor nu va fi pusa in pericol.

Singura solutie pe care o intrevad britanicii, pentru a minimiza efectele tsunami-ului solar, este un mecanism complex de protectie a sistemului de electricitate. Concret, asta inseamna sute de milioane de lire. Mai multi cercetatori au semnat o petitie pe care au inaintat-o Guvernului, in care cer sa se ia masuri pentru a minimiza efectele acestei furtuni care se anunta cea mai puternica din ultimul secol.

Incepatori in ale hotiei: Au furat o orga si au daramat mobilierul cu cablurile instrumentului... Flacara Festivalului Olimpic al Tineretului European strabate Bucurestiul!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x