Antena Căutare

Panică pentru creștini din toată lumea! Ce SEMN al Apocalipsei a apărut pe cer!

Momente de panică pentru numeroși locuitori după ce un incident bizar i-a făcut pe mulți să vorbească despre asta ca fiind semnul ce anunță sfârșitul lumii.

Panică pentru creștini din toată lumea! Ce SEMN al Apocalipsei a apărut pe cer!
Ce SEMN al Apocalipsei a apărut pe cer!

Momente de panică pentru numeroși locuitori după ce un incident bizar i-a făcut pe mulți să vorbească despre asta ca fiind semnul ce anunță sfârșitul lumii.

Totul s-a petrecut în capitala Scoției, acolo unde numeroși martori au folosit telefoanele mobile pentru a surprinde ce s-a întâmplat cu cerul.

Locuitorii din Cardiff și din alte orașe scoțiene au semnalat faptul că cerul a căpătat o tentă sângerie, semn că Apocalipsa se apropie.

Chiar și un clip video a apărut pe internet și a adunat mai bine de 80.000 de vizualizări în doar patru zile. În mod surprinzător, mulți internauți au fost de părere că sfârșitul lumii este aproape și că aceste este un semn extrem de concludent!

„E înfricoșător, cerul arată că vine sfârșitul lumii”, a fost unul dintre comentariile postate la acest material video.

Desigur, cel mai probabil vorbim despre adepți ai teoriei conspirației, fiindcă oamenii de știință nu au oferit informații ce ar putea fi îngrijorătoare.

Recent, oamenii au trăit un adevărat șoc atunci când au asistat la o scenă despre care se spune că ar fi o profeție din Biblie ce anunță Apocalipsa și venirea lui Mesia pe Pământ.

Totul s-a petrecut la Zidul Plângerii din Ierusalim, principalul loc sacru al iudaismului. Turiștii veniți să viziteze locul considerat a fi sfânt au văzut un șarpe apărând dintre pietrele Zidului Plângerii. Un martor a filmat totul și, în scurt timp, clipul video a ajuns pe internet și a devenit viral în toată lumea, stârnind numeroase controverse printre creștini și evrei deopotrivă.

SECRETUL știut doar de cameriste! Ce DETALIU trebuie să afli dacă stai la hotel... Avertismentul care a pus omenirea pe jar! Când se va produce un CUTREMUR mare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x