Antena Căutare

Panou controversat in Timisoara: Un bebelus promoveaza homosexualitatea!

Un panou publicitar montat in centrul Timisoarei a starnit un val de revolta printre locuitorii orasului! Afisul, montat in apropierea mai multor scoli si institutii, infatiseaza un bebelus avand la mana o bratara pe care scrie "homosexual".


Afisul spune ca actiunea ar fi finantata printr-un "girant oferit de Islanda, Lichtenstein si Norvegia, nimic mai mult. Totodata, suportul metalic nu are niciun element de identificare, asa cum prevede legea.

Nici reprezentantii administatiei locale timisorene, si nici cei ai Politiei Locale nu stiu cui apartine panoul publicitar.

Daca politistii reusesc sa ii identifice pe proprietarii panoului, acestea risca o amenda intre 1.000 si 2.000 de lei, in cazul in care nu au autorizatie eliberata.

sursa:Jurnalul

VIDEO! Sankt Petersburg: Pui de jaguar sarbatoriti la zoo... Statuia Libertatii, confundata de Posta SUA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x