Antena Căutare

Pantofi cu toc de 13 centimetri pentru fetite de 6 ani!

Cand sunt mici, fetitele obisnuiesc sa probeze, in joaca, pantofii cu toc ai mamicilor. Acest joc a fost dus la extrem cand un magazin de haine pentru copii din Marea Britanie a ajuns sa vanda pantofi cu toc de 13 centimetri... pentru fetite de 6 ani!

Parintii, care au iesit la cumparaturi cu copiii lor, au fost socati cand au vazut pe rafturile magazinului britanic pantofii cu tocuri extrem de inalte, destinati fetitelor de varsta scolara.

Pantofii au un toc de 13 centimetri si ai crede ca sunt facuti pentru divele ce defileaza pe covorul rosu.

"Pantofii arata exact ca o pereche pentru adulti, insa in varianta mini. Sunt socata! Arata dezgustator!", a declarat o mama pentru ziarul The Sun.

"Copiii sunt in continua crestere. Astfel de incaltari le-ar putea afecta dezvoltarea", a completat un alt parinte terifiat.

Alte doua mari magazine din Marea Britanie au primit plangeri din partea parintilor, pentru ca au scos la vanzare sutiene pentru fetite.

Toate acestea vin dupa ce cuplul de la Hollywood, format din Tom Cruise si Katie Holmes a socat lumea. Cei doi actori i-au permis fiicei lor de doar 5 ani sa poarte tocuri si sa foloseasca ruj.

Foto: socialitelife.com

VIDEO! Nor asemanator cu o cometa in Arges... VIDEO! Uimitor: S-a trezit ca vorbeste italiana si chineza, in urma unui atac cerebral...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x