Antena Căutare

Pantofii creati in Romania, un lux in Canada! Cea mai ieftina pereche costa 1.700 de dolari

Pantofii creati in Romania au devenit simbolul luxului in Canada. Sunt lucrati manual si cea mai ieftina pereche costa 1.700 de dolari. Compania a ales sa-i faca la noi, la Brasov, pentru ca aici a gasit cei mai buni pantofari din lume.

Sunt pantofi de lux pentru barbati cu pretentii. Mai precis, pentru domnii canadieni care nu se uita la pret atunci cand vine vorba de incaltaminte sii care tin la calitate, nu la brand.

"Ca sa faci un pantof ieftin e nevoie de cateva minute, iar cel mai mult dureaza sa se usuce lipiciul de la imbinari. In schimb, pentru a crea o pereche de pantofi din magazinul nostru e nevoie de aproximativ 45 de ore de munca", spune Phillip Car, proprietarul magazinului din Canada.

Iar mesterii din spatele acestor bijuterii de pantofi sunt 19 pantofari romani din Brasov.

Cel mai ieftin model costa 1.700 de dolari.

"Oamenii se intorc catre servicii si calitate si mai putin catre marci si etichete. Scopul nostru este sa avem un client satisfacut, care este cel mai bine imbracat barbat din camera", mai spune Phillip Car.

In intreaga lume, exista 20 de magazine care ofera la vanzare acesti pantofi de lux, facuti in Romania.

pantofi de damă

Record mondial! O femeie din Slovacia detine cea mai mare colectie de servetele din lume: 62.757 de bucati!... Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce-ti rezerva astrele pe 14 octombrie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x