Antena Căutare

Un stăpân i-a tăiat aripile cu o foarfecă.Papagalul mutilat de stăpân a primit aripi cu care să zboare din nou

Papagalul Wei Wei a fost pedepsit de stăpânul lui care a luat o foarfecă și i-a tăiat aripile.Din cauza mutilării, pasărea nu a mai putut zbura, dar a evadat din cușcă și a început să hoinărească pe străzi.Destinul i-a mai dat o șansă la viață și a ajuns la un cabinet veterinar.

Un stăpân i-a tăiat aripile cu o foarfecă.Papagalul mutilat de stăpân a primit aripi cu care să zboare din nou
Papagalul a primit aripi noi

Papagalul jucăuș pe nume Wei Wei din Brisbane, Australia, a suferit o experiență traumatizantă în momentul în care stăpânul său a luat o foarfecă și i-a tăiat aripile.

Din cauza acestei mutilări, pasărea nu a mai putut zbura. La scurt timp, a reușit să evadeze din cușcă și a început să cutreiere strazile. Deși putea să devină foarte repid victima pisicilor maidaneze, destinul a fost blând cu el și i-a oferit o nouă șansă la viață: A ajuns la cabinetul veterinar unde lucra Catherine Apuli, de 31 de ani.

24 de pene noi au fost sterilizate, curăţate şi uscate

Citește și: Papagalul acesta e senzație! A învățat „limbi străine”, ca să nu fie mâncat de pisici | VIDEO

Wei Wei a dormit pe tot parcursul operației

Femeia a observat că penajul lui Wei Wei nu mai creștea la loc, așa că a hotărât să strângă 24 de pene nou-nouțe de la un exemplar din aceeași specie. L-a adormit pe Wei și apoi i le-a atașat.

Operațiunea a fost una extrem de delicată pentru că atașarea acestora trebuia realizată cu minuțiozitate, iar nervurile aripilor noi trebuiau să coincidă cu cioturile papagalului de 12 săptămâni:

”Mulţi oameni obişnuiesc să taie aripile păsărilor, această practică fiind una veche şi barbarică. Uneori păsările rămân traumatizate şi cu aripile ciuntite”, a explicat veterinarul, după ce Wei Wei a făcut primul antrenament de zbor.

Are 41 de ani și este confundată cu fiica ei, de 20 de ani! Cu ce trucuri se menține sexi! Imagini interzise cardiacilor... S-a vindecat de tumoare pe creier, în mod miraculos, după ce preotul împreună cu toți enoriașii s-au rugat pentru el...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x