Păpușile Barbie sunt reale și au 5 ani. Cum arată chipul lor angelic după tratamente faciale și după injectarea cu botox

A fi părinte este una dintre cele mai mari responsabilități pe care o persoană le dobândește pe tot parcursul vieții. Suntem conștienți de faptul că nu există un manual care să indice ce ar trebui sau nu să facem atunci când este vorba de educarea copiilor. Există și mame care eșuează la acest aspect și își tratează fetițele ca pe niște modele ajunse la vârsta maturității.

A fi părinte este una dintre cele mai mari responsabilități pe care o persoană le dobândește pe tot parcursul vieții. Suntem conștienți de faptul că nu există un manual care să indice ce ar trebui sau nu să facem atunci când este vorba de educarea copiilor. Există și mame care eșuează la acest aspect și își tratează fetițele ca pe niște modele ajunse la vârsta maturității.

Concursurile de frumusețe au fost mereu în centrul atenției și le-au atras pe tinere ca într-un miraj. În ultimii ani, s-au organizat astfel de competiții, la care participă minore cu vârsta între 5-10 ani. Părinții sunt cei care își dau consimțământul pentru a participa și chiar le supun pe acestea la tratamente faciale sau corporale. Le injectează cu botox, le epilează și le machiază.

#memorymonday

A post shared by Eden Wood (@officialedenwood) on

Toată această situație le pune pe fetițe în pericol. Le afectează în primul rând sănătatea căci ele nu se mai dezvoltă armonios. În plus, ele nu au consimțământ la această vârsta și sunt obligate să facă aceste lucruri.

Părinții cheltuie mulți bani pe aspectul lor și recurg la bronzare artificială, extensii de păr, dinți falși sau chiar botox.

😘

A post shared by Eden Wood (@officialedenwood) on

Foto: Instagram
Sursa: difundir

Ultimele știri