Antena Căutare

PARANORMAL: Mihai Onila facea furori in trupa Axxa, acum are har de vindecator! Mama Oanei Zavoranu s-a lasat pe mana lui

S-a lasat de muzica si a intrat in lumea paranormalului! Fostul component al trupei Axxa, Mihai Onila, cel care atunci cand urca pe scena facea ravagii in randul femeilor spune ca acum este un bun vindecator!

Mihai Onila spune ca este acum vindecator si ajuta oamenii neconditionat! Fostul cantaret si-a descoperit acesta vocatie la maturitate, dar in sufletul lui a stiut dintotdeauna care ii este rolul pe Pamant.

"La sase ani, cand am intrat in scoala generala, invatatoarea intrebat pe toti copiii: Ce vrei sa te faci cand te faci mare? Am zis. Fiecare a zis ce a gandit, eu am zis vindecator. Vindecator? Inseamna ca vrei sa te faci doctor. Am zis nu", a povestit Mihai la Acces Direct.

Printre clientii sai se afla si mama Oanei Zavoranu, Mariana, care se vrea ca la 20 de ani! Isi doreste sa scape de problemele de sanatate si sa fie mai sprintena. Pentru acest lucru, a apelat la Mihai Onila.

"The Notebook", in varianta reala! I-a citit zilnic sotiei sale bolnave de dementa povestea lor de dragoste ce... O japoneza a venit la Bucuresti pentru a studia fenomenul "manele"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x