Antena Căutare

Părea un simplu om al străzii, până când a început să cânte! Așa a ieșit la iveală ce poveste de viață emoționantă are! (VIDEO)

La prima vedere pare a fi doar un simplu om al străzii, dar ascunde un talent de-a dreptul ieșit din comun. Așa a ieșit la iveală o poveste de viață emoționantă.

La prima vedere pare a fi doar un simplu om al străzii, dar ascunde un talent de-a dreptul ieșit din comun. Așa a ieșit la iveală o poveste de viață emoționantă.

Îl cheamă Donald Gould și are 51 de ani. Este un fost pușcaș marin, dar de mai bine de șapte ani stă pe străzi.

Mergea pe stradă și a văzut un pian. Atunci, a decis să se așeze și să cânte. Pentru un moment, toți trecătorii au încremenit atunci când l-au auzit pe bărbatu cum cântă.

Pictează dumnezeiește, deși este orb! „Depășește orice imaginație, este incredibil ce face el aici”

Bărbatul a reușit să impresioneze o lume întreagă cu interpretarea sa

Donald Gould a dat dovadă de mult talent. Cineva a filmat totul și a postat clipul video pe internet. În scurt timp, acesta a devenit viral pe internet.

Pare un tip dur, dar dincolo de zecile de tatuaje ascunde un secret surprinzător! Uite ce face acest tânăr pentru alții!

Astfel a ieșit la iveală că nu a fost doar un pușcaș marin, ci și professor de muzică. Soția lui a murit, iar fiul i-a fost luat de serviciile sociale, din cauză că era dependent de droguri.

Acum, bărbatul trăiește pe străziși speră că cineva îl va ajuta să își revadă fiul, acum în vârstă de 18 ani.

FOTO: Ai crede că e bărbat, dar te-ai înşela cumplit. Cum arată femeia cu barbă care şi-a acceptat destinul de a fi…dife... Cum arată lacrimile, văzute de aproape! Nu te-ai fi așteptat la așa ceva!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x