Antena Căutare

Părerea unui zoofil despre "Shape of Water", filmul care a luat Oscarul, anul acesta: „Și eu am fost atras de acea creatură, dar delfinii sunt mai sexy”

Anul acesta, „Shape of Water” a fost desemnat cel mai bun film, iar opiniile pro şi contra nu au întârziat să apară. Jurnalistul Malcolm J. Brenner, care a publicat în 2010 un roman autobiografic, în care a vorbit despre experiența sa intimă cu o femelă delfin, şi-a dat şi el cu pararea.

Anul acesta, „Shape of Water” a fost desemnat cel mai bun film, iar opiniile pro şi contra nu au întârziat să apară. Jurnalistul Malcolm J. Brenner, care a publicat în 2010 un roman autobiografic, în care a vorbit despre experiența sa intimă cu o femelă delfin, şi-a dat şi el cu pararea.

Shape of Water”, regizat de Guillemo del Toro, spune povestea de dragoste interzisă dintre o femeie de condiție umilă, mută, și o creatură amfibie, ținută în captivitate de niște cercetătorCei doi se îndrăgostesc și își consumă iubirea.

Acum, după ce „Shape of Water” a luat Oscarul, un jurnalist de la Huffington Post a luat legătura cu Brenner, pentru a-l întreba ce părere are despre film.

Părerea unui zoofil despre "Shape of Water", filmul care a luat Oscarul, anul acesta: „Și eu am fost atras de acea creatură, dar delfinii sunt mai sexy”

Acel pește arată ca un zeu și e urât într-un mod frumos, sau frumos într-o manieră urâtă. Cred că au făcut o treabă foarte bună că l-au conceput așa. Chiar și eu m-am simțit puțin atras și intimidat de el. Dar felul în care a întreaga poveste romantică a evoluat, consider că s-a dezvoltat prea repede

Actul intim pare ceva cât se poate de natural. Totuși, recunosc, delfinii mi se par mult mai sexy decât chestia aia. Dar, nu sunt Elisa. Pentru mine, faptul că a câștigat premiul pentru cea mai bună imagine, este uimitor. Arată în ce stadiu a ajuns fantezia”, spune Malcolm J. Brenner.

De ce durează Postul Mare 40 de zile... Motivul pentru care acest bărbat merge zilnic la birou pe tocuri: "Îmi place să fiu în centrul atenției, dar nu ace...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x