Antena Căutare

Parfumul este toxic! Citește cu atenție eticheta înainte să-l cumperi: Ingredientul pe care nu trebuie să-l aibă sub nicio formă

Le folosim în fiecare zi, însă ceea ce nu ştim este faptul că unele parfumuri conțin ingrediente periculoase pentru sănătatea noastră. Care sunt acestea şi de ce e musai să citim eticheta atunci când cumpărăm parfumuri?

Le folosim în fiecare zi, însă ceea ce nu ştim este faptul că unele parfumuri conțin ingrediente periculoase pentru sănătatea noastră. Care sunt acestea şi de ce e obligatoriu să citim eticheta atunci când cumpărăm parfumuri?

Majoritatea cosmeticelor cu care ne îngrijim zilnic trupul, tenul sau părul conțin parfum! Depinde de compoziția fiecărui produs, s-a descoperit că o mare parte din parfumuri ascund în spatele ingredientelor frumos mirositoare, chimicale toxice și ingrediente sintetice nocive. Atunci când cumpărăm un parfum, criteriul de bază este, fără doar și poate, mirosul, însă specialiştii ne avertizează să citim eticheta de fiecare dată, pentru a ne proteja sănătatea, notează Antena Stars!

Evitaţi sticluţele cu etichete care conţin ingrediente dăunătoare cum ar fi: parabenii sau moscul sintetic, unele dintre cele mai comune şi periculoase componente! Prezenţa acestora în parfumuri duce la dereglări hormonale, ba chiar favorizarea apariţiei cancerului de piele.

HOROSCOP DRAGOSTE. Zodiile care îşi vor găsi perechea până la Crăciun: Cupidon e pe fază... VIDEO-ul face înconjurul netului! Când a aflat că l-a înşelat, i-a făcut iubitei un "cadou" pe care o să-l ţin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x