Antena Căutare

Părintele Arsenie Boca: "Pentru menținerea sănătății, femeia are nevoie de combustibil masculin, care se poate obține numai în viața conjugală!"

Părintele Arsenie Boca, Sfântul Ardealului, a lăsat în urma sa câteva sfaturi duhovniceşti legate de viața pe care ar trebui să o urmeze o femeie, în ipostaza sa de soție, potenţială mamă sau mamă. 

Părintele Arsenie Boca, Sfântul Ardealului, a lăsat în urma sa câteva sfaturi duhovniceşti legate de viața pe care ar trebui să o urmeze o femeie, în ipostaza sa de soție, potenţială mamă sau mamă.

Potrivit acestuia, femeia și bărbatul nu se vor apropia trupește unul de celălalt în cele trei zile de post pe săptămână, în cele patru posturi mari de peste an, în zilele de sărbători (aici fiind incluse și zilele de weekend).

Abstinența sexuală dă vigoare

  • Abstinența sexuală dă vigoare, dar din când în când, rar, trebuie soții să se împreuneze, în afară de posturi.
  • Femeia (luată din bărbat) are nevoie de completare endocrină, prin contact, de la bărbat.
  • Femeia e necesar să fie căsătorită, de la vârsta împlinirii fiziologice, după 20 de ani.
  • Pentru menținerea sănătății are nevoie de combustibil masculin, care se poate obține numai în viața conjugală, legală civil și bisericește. Ce se face prin desfrânare este spre pedeapsă.
  • Femeile care nu primesc combustibil masculin, fie din lipsa căsătoriei, fie că se abțin de la raporturi conjugale, ajung la anxietate (stare de neliniște, de așteptare încordată, însoțită de palpitații, jenă în respirație etc, întâlnită în unele boli de nervi), nevroze, idei de sinucidere, agresivitate etc.
  • Acestea pot fi și efecte ale văduviei forțate(moartea prematură a soțului) sau ale sterilității”, așa obișnuia să le învețe pe femei părintele Arsenie Boca.
Regretatul Sebastian Papaiani, despre copilăria petrecută ''într-un cartier, plin de țigani, dar țigani cu care puteai s... Încă o blondă din showbiz-ul românesc, însărcinată? "Doctorul a zis că sunt gemeni"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x