Antena Căutare

Părinții sunt în stare de șoc! Un supererou transgender, în fustă mini și pelerină, va apărea într-o revistă de benzi desenate

O revistă de benzi desenate în care apare un supererou transgender, Chalice, va fi publicată în Statele Unite în luna septembrie, informează Reuters.

O revistă de benzi desenate în care apare un supererou transgender, Chalice, va fi publicată în Statele Unite în luna septembrie, informează Reuters.

Chalice îşi va face debutul în universul benzilor desenate în numărul din luna septembrie al revistei Alters, ce prezintă o serie de poveşti despre un grup de proscrişi care primesc superputeri în urma unor circumstanţe unice.

Supereroul Chalice, care face tranziţia de la bărbat la femeie, poartă fustă mini şi o pelerină, dezvoltă abilitatea de a controla mecanica cuantică. Printre celelalte personaje din Alters se află un bărbat tetraplegic şi un erou care suferă de sindromul stresului posttraumatic.

Un număr special va fi lansat în Carolina de Nord, un stat american în care există o lege controversată, ce obligă persoanele transgender să folosească doar toaletele publice care se potrivesc sexului pe care acestea îl aveau la naştere.

Paul Jenkins a scris în trecut poveşti pentru alte francize de benzi desenate, precum Spider-Man, Wolverine şi Inhumans, publicate de grupul Marvel. Ideea lansării revistei Alters aparţine ilustratorilor unei edituri mai mici, AfterShock.

A fost reinventat covorul lui Aladin. Cum arată "minunea zburătoare"... BEFORE & AFTER. Parcă nici Superman nu mai e atât de erou: Cum arată filmele fără efecte speciale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x