Căutare Live

Participantele la un concurs de frumusețe din Brazilia au pozat nud, acoperite doar de vopsea. Care a fost motivul

Participantele unui concurs de frumusețe din Brazilia s-au dezbrăcat complet și și-au etalat formele apetisante. Cele 9 concurente au făcut un show pe cinste.

Artiști au petrecut peste 129 de ore pictându-le pe fete, pe unele dintre ele din cap până în picioare, pentru un shooting fierbinte.

Shutterstock

Concursul de frumușețe Miss Bum Bum 2021 cu temă olimpică le-a făcut pe concurente să se dezbrace complet pentru a-și picta steagul Braziliei.

Frumoasele concurente cu forme voluptoase și-au pictat în fel și chip steagul Braziliei, dând dovadă de patriotism. Artiști au petrecut peste 129 de ore pictându-le pe fete, pe unele dintre ele din cap până în picioare, pentru un shooting fierbinte, potrivit Daily Mail.

Miss Bum Bum 2021 cu picturi în loc de haine

Pentru că braziliencele sunt cunoscute pentru frumusețea lor aparte și formele apetisante, pictorialul incendiar a pus pe jar inimile urmăritorilor contului de Instagram al acestui concurs. Artiștii care s-au ocupat să “îmbrace” modelele au intrat în Guiness Cartea Recordurilor datorită eforturilor pe care le-au depus, pentru “cele mai multe ore petrecute pentru body painting”.

Citește și: Jocurile Olimpice 2020 de la Tokyo se vor ține fără spectatori. Acestea vor avea loc sub restricțiile stării de urgență

Fiecare dintre cele 9 femei cu forme voluptoase au avut răbdare ca timp de 129 de ore să fie pictate și totul să iasă perfect, iar rezultatul vorbește de la sine. Ca inspirație, artiștii s-au folosit de tema Jocurilor Olimpice din acest an și au decis să vopsească cele 9 femei sexy în culorile steagului brazilian și cele 5 inele simbolice de la Jocurile Olimpice. Motivul pictorialului incendiar a fost acela de a-i susține și încuraja pe toți sportivi care vor participa la Jocurile Olimpice 2020.

Printre cele 9 concurente, s-au numărat și modele Playboy, precum Vanusa Freitas și Lunna LeBlanc, dar și cunoscutele Suzana Simonet, Deia Cavalheiro și Leila Dantas.

Rezultatul a fost unul uluitor, de vreme ce puțini privitori și-au dat seama că trupurile cu forme apetisante erau complet goale și doar pictate.

Citește și
colaj de imagini cu icoana sfintei filofteia, un preot, cartea sfanta si o femeie care se inchina
Gesturile care te feresc de boli și necazuri dacă sunt făcute de Sfânta Filofteia. Iată și ce nu e bine să faci mâine
Gesturile care te feresc de boli și necazuri dacă sunt făcute de Sfânta Filofteia. Iată și ce nu e bine să faci mâine
Colaj cu zăpadă și ninsoare
Alertă ANM! Meteorologii anunță lapoviță și ninsoare. Ce zone sunt vizate de avertizare
Alertă ANM! Meteorologii anunță lapoviță și ninsoare. Ce zone sunt vizate de avertizare
colaj de fotografii cu irina petrea
Ce mai face și cum arată acum Irina Petrea, psihologul care ne învăța despre cei 7 ani de acasă și despre "copiii contra părinți"
Ce mai face și cum arată acum Irina Petrea, psihologul care ne învăța despre cei 7 ani de acasă și despre "copiii contra părinți"
Mai multe articole

Cine a fost câștigătoarea de anul acesta a Miss Bum Bum 2021

Concurentele au fost complet dezbrăcate, iar artiștii care le-au pictat s-au îngrijit ca vopseaua să le vină perfect, asemenea hainelor.

Participantele la Miss Bum Bum 2021 au pozat în ipostaze provocatoare, lăsându-și formele să iasă cât mai mult în evidență, spre deliciul privitorilor. Lunna LeBlanc, câștigătoarea din acest an a competiției Miss Bum Bum 2021 și model în Playboy, s-a dezbrăcat și ea pentru a fi pictată, pozând fără inhibiții.

Citește și: Sky Brown, cea mai mică participantă la Jocurile Olimpice 2020, la Tokyo. Cum arată micuța și câți ani are

Lunna a fost si una dintre cele mai incendiare apariții pentru că a purtat cee ace părea a fi o rochie de seară, dar de fapt era o pictură pe jumătate de corp.

De asemenea, modelul Vanusa Freitas a pozat și ea pentru acet pictorial pierbinte și a fost pictată de artistul Madison Araujo. Costumul ei care pare unul de sirenă a atras atenția tuturor.

Pictorul a mai “îmbrăcat-o” în vopsea și pe modelul Mari Valents, care și-a expus întregul corp și a avut steagul Braziliei pictat într-o parte. O altă concurentă a avut corpul acoperit cu imaginea unui papagal imens.

Concursul Miss Bum Bum 2021 a împlinit anul acesta 10 ani de existență. Jocurile Olimpice vor începe pe 23 iulie și vor avea loc la Tokyo.

Connie Culp, prima femeie din SUA care și-a făcut transplant de față. Cum arăta înainte ca soțul său să o împuște... Cum s-a răzbunat o femeie pe soțul său, care a înșelat-o cu vecina. Filmarea e virală pe TikTok...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri