Antena Căutare

Pastorul american s-a razgandit: Sfarsitul lumii vine in octombrie

Pastorul american care a prezis apocalipsa pentru sambata s-a inselat, dar nu se lasa: mai face o predictie, pentru luna octombrie, de aceasta data. Culmea e ca inca mai sunt unii care il iau in serios.

Harold Camping sustine, pe baza unui calcul numai de el stiut, ca sfarsitul lumii va avea loc, de data asta, in octombrie. In tot acest timp, omenirea va fi lovita de mai multe catastrofe.

Cu ajutorul celor 60 de posturi de radio deschise exclusiv pentru acest eveniment de pastorul american, vestea a fost raspandita peste tot in lume. Parerile sunt insa impartite.

Cu doar o zi in urma, in state precum Florida, Michigan, California sau New York, posterele ce anuntau ca vine sfarsitul lumii erau peste tot. Pe strazi, o armata de misionari transmiteau mesaje apocaliptice.

Pe Google, printre cele mai folosite cuvinte cheie in aceste zile au fost: apocalipsa din 21 mai, "Ziua Judecatii" si numele pastorului Harold Camping, cavalerul apocalipsei. Cavaler care putea jura ca sfarsitul e aproape.

Acum, e la fel de sigur ca omenirea va pieri intr-o zi din octombrie. Nu stie inca, exact, in care.

Sursa: Antena3

Foto: greatwrath.com

Putin, ninja de Kremlin... Cluj: Un austriac si un german vor sa faca cea mai mare crescatorie de bizoni din estul Europei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x