Antena Căutare

Fotografii NEMAIVĂZUTE cu Patriarhul Daniel! Cum arăta Preafericitul în tinerețe – GALERIE FOTO

Câteva imagini rare cu Patriarhul Daniel îl înfățișează pe acesta într-o perioadă din tinerețea lui, când era lector în Elveția.

Câteva imagini rare cu Patriarhul Daniel îl înfățișează pe acesta într-o perioadă din tinerețea lui, când era lector în Elveția.

Imaginile din perioada în care Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române a predat la una dintre cele mai prestigioase universități teologice din lume au fost publicate de ziaruldeiasi.ro.

Patriarhul Daniel s-a născut la data de 22 iulie 1951, în Dobrești, Bara, Timiș. Înainte să aparțină clerului, el purta numele de Dan Ilie Ciobotea.

În anii 1970 el a urmat cursurile Institutul Teologic Universitar din Sibiu, unde a obținut Diploma de licență în teologie. Apoi, și-a făcut cursurile de doctorat la București, după care și-a continuat studiile în străinătate: doi ani la Facultatea de Teologie Protestantă a Universității de Științe Umane din Strasbourg, Franța, și doi ani la Universitatea Albert Ludwig din Freiburg, Germania.

Cu un doctorat în teologie, Patriarhul Daniel și-a început în anul 1980 activitatea ca lector la Institutul Ecumenic de la Bossey, Elveția. După 7 ani, el a intrat în viața monahală la Mănăstirea Sihăstria cu numele Daniel, alături de arhimandritul Cleopa Ilie. Cu această ocazie, a fost hirotonit ieromonah.

Imaginile din perioada în care Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române a predat la una dintre cele mai prestigioase universități teologice din

În luna septembrie a anului 2007, el a fost ales Arhiepiscop al Bucureștilor, Mitropolit al Munteniei și Dobrogei și Patriarh al Bisericii Ortodoxe Române, fiind întronizat la 30 septembrie 2007.

Gata cu inhibițiile! Un designer nonconformist a prezentat costume de baie făcute din… bandă adezivă! IMAGINI INCENDIARE... Adevărul despre viața controversată a lui Nicolae Ceaușescu! Lucruri neștiute despre fostul lider comunist și cel mai bi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x