Antena Căutare

Patru cutremure în România, într-o singură zi! Profețiile se împlinesc?!

Patru cutremure în România, într-o singură zi! Profețiile se împlinesc?! Miercuri, 5 decembrie, nu mai puțin de patru cutremure au avut loc în județele Buzău și Vrancea, fapt ce pe mulți i-a pus pe gânduri.

Patru cutremure în România, într-o singură zi! Profețiile se împlinesc?!
cutremur

Patru cutremure în România, într-o singură zi! Profețiile se împlinesc?! Miercuri, 5 decembrie, nu mai puțin de patru cutremure au avut loc în județele Buzău și Vrancea, fapt ce pe mulți i-a pus pe gânduri.

România a fost lovită de 4 cutremure miercuri, 5 decembrie, două dimineață și alte două în cursul serii. Zonele în care seimsele s-au resimțit din plin.

Cele 4 cutremure au avut loc în județele Buzău și Vrancea, anunță infp.

Primul cutremur s-a produs în județul Vrancea, la ora 02:17, având o magnitudine de 3 grade pe scara Richter. Acesta s-a resimțit în apropierea orașelor Odobești(30km), Panciu(35km), Focșani(43km), Râmnicu Sărat(46km), Mărășești(48km).

Al doilea cutremur s-a produs în județul Buzău, la ora 07:33, și a avut o magnitudine de 3.8 pe scara Richter, la adâncimea de 148km. Cutremurul s-a resimțit în apropierea orașelor Nehoiu(8km), Întorsura Buzăului(32km), Covasna(37km), Vălenii de Munte(39km), Slănic(44km).

Al treilea cutremur - la ora 18:49, în județul Vrancea, a mai avut loc un seism cu magnitudinea 2.5 pe scara Richter, la adâncimea de 72km. Acesta s-a resimțit în apropierea orașelor Odobești(43km), Panciu(49km), Onești(51km), Nehoiu(53km), Slănic-Moldova(54km).

Al patrulea cutremur a avut loc în județul Buzău, la ora 20:03, având o magnitudine de 2.9 pe scara Richter. Seismul s-a resimțit în apropierea orașelor Nehoiu(28km), Covasna(46km), Întorsura Buzăului(54km), Buzău(54km), Mizil(57km), anunță infp.ro.

Patru cutremure într-o singură zi! Profețiile se împlinesc?!

Este record de cutremure înregistrat într-o singură zi în România, în ultimii ani. Nu mai puțin de 4 seisme au fost înregisitrate de Institutul Național pentru Fizica Pământului. În ultimul timp, multe profeții au aunțat venirea unui cutremur devastator în România. Mai mult decât atât, unii sunt de părere că cele patru cutremure înregistrate în aceeași zi, în România, sunt semne clare ale unui seism major, precum cel din 1977.

Vă reamintim că cel mai putrenic seism înregistrat în România în ultimii ani s-a produs la sfârșitul lunii octombrie, în Vrancea, având o magnitudine de 5.5 grade Richter.

sursa foto: evz.ro

Viziune înfiorătoare despre venirea lui Iisus pe Pământ: "Se va arăta credincioșilor în Catedrala Mântuirii Neamulu... A fost aleasă culoarea anului 2019! Nuanţa, în contrast puternic cu cea de anul trecut. Iată ce simbolizează...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x