Antena Căutare

PCRM ii cere lui Barack Obama sa nu mai manance hamburgeri in public

Asociatia Doctorilor favorabili Medicinei Responsabile (PCRM), cu sediul la Washington DC, ii solicita presedintelui american Barack Obama sa nu mai consume, cel putin nu in public, hamburgeri, cheeseburgeri sau hot-dog, avertizand in legatura cu consecintele promovarii alimentelor de acest fel.

Astfel, PCRM a depus o petitie in sensul adoptarii unui ordin guvernamental care sa interzica orice campanie de imagine a presedintelui, familiei acestuia, vicepresedintelui si altor angajati ai Casei Albe care ar surprinde ipostaze in care acestia mananca alimente neprocesate.

Asociatia reaminteste ca mancarurile precum hamburgeri, cheeseburgeri sau hot-dog sunt foarte nesanatoase, riscand sa provoace cancer sau obezitate.

Barack Obama a consumat in mai multe randuri, in fata camerelor de luat vederi, hamburgeri, cheeseburgeri si hot-dog, de multe ori inclusiv in prezenta unor lideri straini precum David Cameron sau Dmitri Medvedev.

Foto: delawareonline.com

14 fotografii care iti vor schimba perceptia despre unii dintre cei mai faimosi oameni din lume (I)... VIDEO! Horoscop: Se anunta un weekend de exceptie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x