Antena Căutare

Pe 30.06.2012 se anunta o noua Apocalipsa!

Vine Apocalipsa, din nou! 30 iunie 2012: este data cand membrii unui cult din Statele Unite asteapta "Marea Transformare", cand omenirea va fi stearsa de pe fata Pamanutului, iar membrii sectei vor fi, desigur, crutati.

Intr-unul dintre filme, secta formata in orasul american Miami incearca sa isi convinga adeptii ca nu mai e mult pana la Marea Tranformare. Iar Jose de Luis de Jesus este nu doar liderul sectei, Growing in Grace, ci si autointitulatul Iisus Hristos.

Luis de Jesus spune 30 iunie 2012 va fi momentul in care Iisus va iesi din trupului lui si va reveni pe Pamant. A botezat momentul "Marea Transformare", careia ii vor supravietui doar membrii sectei. In special cei care si-au tatuat pe trup asa numitul numar al bestiei: 666.


Iar pentru a-si transmite mesajul, autointitulatul profet si-a pus la punct un adevarat trust media. Are 287 de posturi de radio si o televiziune in limba spaniola, care emite 24 de ore din 24.

VIDEO! O caracatita din Filipine se crede melc. Vezi ce foloseste pe post de cochilie!... VIDEO! Horoscop 4 mai: Astrele scot ce e mai rau din noi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x