Antena Căutare

Pe cât ești născut? Uite ce spune DATA ta de naștere despre viaţa ta din dormitor

Te-ai gândit că data nașterii are o mare influență asupra vieții tale sexuale?

Te-ai gândit că data nașterii are o mare influență asupra vieții tale sexuale?

Folosind “Cifra destinului” poți învăța cum să-ți canalizezi energia pentru a-ți împlini dorințele sexuale. Cifra destinului este suma cifrelor din data de naștere, redusă la o singură cifră.

Dacă te-ai născut pe 1.01.1980, numărul destinului tău este: 1+1+1+9+8+0=20 (2+0) = 2.

Cifra destinului 1
Poți fi foarte egocentrist când vine vorba de sex. Privești dragostea ca pe un concurs, iar pe parteneri ca pe contracandidați. Cu toate acestea, persoanele de sex opus te consideră foarte incitant și sunt dornice de aventuri sexuale alături de tine.


Cifra destinului 2

Ești un amant foarte priceput care nu dorește altceva decât să creeze plăcere partenerei, lăsându-se pe el pe locul 2. Ai tendința să programezi partidele de sex.


Cifra destinului 3

Ai deosebită încredere în forțele proprii, ceea ce te face un amant desăvârșit. Dai încredere persoanei de lângă tine, care uită de inhibiții și se descătușează, la rândul său.


Cifra destinului 4
Ești genul care se luptă cu emoțiile, în special când este vorba să le ințelegi pe ale partenerului tău. Nu te grăbești și îți place să amâni contactul sexual pentru a crește dorința.


Cifra destinului 5
Ești genul aventuros care încearcă multe. Spontaneitatea este punctul tău forte. Iți place să explorezi locuri noi, poziții noi, oameni noi.


Cifra destinului 6
Ești o persoană devotată care își dorește tot timpul echilibru și armonie în relație. Iți place să aranjezi decorul: muzică, lumânări, atmosferă romantică.


Cifra destinului 7
Romantic și visător, îți dorești în secret o conectare spirituală cu partenerul tău. Câteodată ai tendința de a fi prea analitic atunci când ești în dormitor, tocmai pentru a urmări acea conectare spirituală.

Cifra destinului 8
Ești tot timpul la extreme. Ori nebun după sex, ori ți-e lehamite. Ori esti foarte activ sexual, ori esti “mort”. Ești când seducător, când îți place să fii sedus.


Cifra destinului 9
Ești atât de empatic încât nevoile tale sunt tot timpul pe ultimul loc. Însă când se umple paharul, ești un adevărat vulcan. Natura ta blândă se transformă într-una dominatoare, dar excitantă.

De ce poartă femeile batic, în biserică? Bărbații nu au voie să își acopere capul... Și regii aveau poftele lor! Alivenci moldoveneşti, miel, sufleu cu lămâie şi cafea și vin Napoleon. Cum se sărbătorea P...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x