Pe ele trebuie să le ai acasă! Topul ZODIILOR super harnice

Deşi pare greu de crezut, există persoane care nu ar sta nicio secundă să lenevească. Sunt harnice şi le place să fie mereu într-o competiţie

Deşi pare greu de crezut, există persoane care nu ar sta nicio secundă să lenevească. Sunt harnice şi le place să fie mereu într-o competiţie

Acesta este topul celor mai harnice femei din zodiac:
1. Gemeni
Cu o energie debordantă, această femeie simte că are mereu ceva de făcut. Dacă nu găseşte, inventează ceva numai să aibă mereu câte o ocupaţie, pentru că nu poate să stea o clipă. E în stare să facă mai multe lucruri odată parcă fără să obosească. Face curăţenie, găteşte, calca dar face şi temele cu copiii. Şi nu se plânge niciodată, nu se lasa copleşită. Şi niciodată nu se plânge de greu, chiar dacă uneori până şi ei îi mai slăbesc forţele.

2.Rac
Femeia născută în zodia Rac este parcă special creată pentru a fi soţie şi mama. Este gospodină perfectă, chiar dacă puţin cam dezordonată. Face orice în casă, inclusiv este în stare să repare chiuveta stricată sau să schimbe gresia din baie. Nimic din ceea ce este făcut de mâna omului nu îi este străin. Are întotdeauna grijă de ceilalţi, indiferent că sunt părinţi, copii, soţ, colegi sau prieteni care i-au călcat pragul casei. Iar ceea ce găteşte se numeşte "curcubeu pe cerul gurii".
3. Berbec
O altă femeie energică, plină de viaţă este cea născută în zodia Berbec. Nativă este în stare să mute şi munţii din loc, mai ales că are şi o doză de impulsivitate, astfel că nimic nu îi stă în cale. Cu cât munca este mai grea, cu atât se implică mai mult. Îi place să nu îi lipsească nimic, de aceea o vei întâlni adesea la cumpărături cu coşul plin cu de toate. Este destul de cheltuitoare, dar nu risipeşte aiurea banii, ci îi investeşte în casă, pentru confortul ei şi al celor din jur.
Ultimele știri