Antena Căutare

Pe patul de moarte, o bătrână le-a spus copiilor: "Căutați în lada din pivniță!" Ce au găsit acolo!

O bătrână și-auimit copiii cu mărturisirea făcută pe patul de moarte. A dezvăluit tuturor, plină de căință, fapta sa îngrozitoare: își ucisese soțul și-l pusese în cutia frigorifică. Cadavrul a fost „congelat” timp de 13 ani, fără a fi descoperit.

O bătrână și-auimit copiii cu mărturisirea făcută pe patul de moarte. A dezvăluit tuturor, plină de căință, fapta sa îngrozitoare: își ucisese soțul și-l pusese în cutia frigorifică. Cadavrul a fost „congelat” timp de 13 ani, fără a fi descoperit.

Geraldine Kelley, zisă și Geri, era cunoscută în comunitatea sa drept drept o femeie dură, dar extraordinară ca soție și mamă. Managerul unui motel de pe marginea unei autostrăzi din Massachusetts, SUA, Geri avea mai multe tatuaje și un animal de companie neobișnuit: un șarpe boa.

Chiar și așa, bătrâna a reușit să își șicheze copiii pe patul de moarte. Bolnavă de cancer, Geri a mărturisit că și-a ucis soțul, împușcându-l în cap, pe vremea în care locuiau în California.

Geri le spusese copiilor inițial că tatăl lor murise într-un accident rutier. Femeia a ascuns corpul într-o ladă frigorifică din pivnița casei. Când s-a mutat din casa respectivă, lada a fost dusă într-un spațiu de depozitare închiriat.

Geri a susținut că a avut și un motiv pentru crimă: anii de violențe domestice la care soțul ei o supusese., scrie realitatea.net.

Stephen Hawking: "Omenirea mai are de trait 1.000 de ani". Soluţia găsită de omul de ştiinţă... De ce lucruri sunt atrași clienții. Profitul unui magazin depinde în mare măsură de asta!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x