Antena Căutare

Pelerina invizibila a lui Harry Potter ar putea deveni realitate

Curand, pelerina lui Harry Potter care te face invizibil ar putea deveni realitate. Specialistii de la Pentagon lucreaza la tehnologie asemanatoare pentru uniformele militarilor americani.

Uniformele de camuflaj sunt esentiale pentru militarii de pe campul de lupta. Totusi, acestea sunt utile pana la un anumit punct. De aceea, specialistii lucreaza la o noua tehnologie care sa-i faca pe acestia complet invizibili.

Cercetatorii au creat deja un material cu proprietati incredibile. Tesatura incorporeaza asa-numita "tehnologie cuantica invizibila", care modifica traiectoria luminii pentru a da nastere unor imagini care imita mediul inconjurator. Fireste, tehnologia este complexa si creatorii materialului nu au de gand sa-i dezvaluie secretele. Esential este rezultatul aproape de necrezut: o simpla patura, purtata de soldat in bagajul sau, il poate ascunde, imediat, de ochii inamicului.

Deocamdata, materialul este clasificat, insa specialistii au facut deja cateva simulari computerizate.

VIDEO! Femeia la volan, catastrofa pe sosea! Episodul: Intoarcerea din... mai multe miscari... LIKE A BOSS: Un caine din Noua Zeelanda a invatat sa conduca masini!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x