Antena Căutare

Pentru cine mai avea dubii: Aurul chiar creste in copaci

Cercetatorii au descoperit urme din metalul pretios in structura frunzelor de eucalipt din anumite zone ale Australiei

Australia poate devein noul El Dorado dupa ce un grup de cercetatori a descoperit urme de aur in structura frunzelor de eucalpit. Nu va grabiti sa emigrati in patria cangurilor pentru ca nu toti copacii de eucalipt contin pretiosul metal, ci doar aceia care se afla in anumite zone ale continentului, zone in care au existat zacaminte aurifere.

Specialistii sustin ca apropierea copacilor de izvoarele in care se gaseste aur a facut ca urme de metal sa fie descoperite in frunzele acestora. “Acesti copaci se comporta precum o pompa hidraulica. Absorb apa care contine aur si o trimit in distribuie inclusiv in frunze”, au declarat cercetatorii pentru The Guardian.

Aceasta descoperire vine la putin timp dupa ce Australia a fost declarata cea mai prospera tara din lume de catre cea mai importanta institutie financiara din Elvetia.

Japonezii vor sa faca roboti inteligenti dupa miscarile lui Elvis Presley si ale lui Miley Cyrus... A tricotat sase ore, in timp ce alerga, si a intrat in Cartea Recordurilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x