Antena Căutare

Pentru cine vrea sa creada: un om a tras de limba un urs!!! La propriu!

Gilles Cry nu s-a pierdut cu firea, a apucat animalul de limba, iar acesta si-a muscat-o!

Inspirat sau doar terifiat? Este o intrebare la care, cu siguranta, specialistii vor gasi un raspuns atunci cand vor afla povestea canadianului Gilles Cyr, care a scapat ca prin minune de furia unui urs infometat.

In timp ce se plimba pe propriul domeniu aflat in New Brunswick a fost reperat de un urs care l-a doborat in cateva secunde. Animalul l-a culcat rapid la pamant si a incercat sa-l muste, moment in care Cyr l-a prins de limba: “Zgomotul acela infricosator pe care-l auzim atunci cand un urs este nervos nu vine din gura animalului, ci din stomac. Cand l-am vazut deasupra mea, am inghetat de frica, dar am reusit sa-l apuc de limba si m-am decis sa nu-i dau drumul sub nicio forma”, a spus Gilles Cyr pentru presa locala.

Gestul omului a fost echivalent cu salvarea sa pentru ca atunci cand ursul a incercat sa-l atace decisiv patrupedul si-a muscat propria limba. Durerea l-a facut pe urs sa urle de durere si s-o zbugheasca in paudre, in vreme ce Cyr a scapat doar cu rani usoare precum zgarieturi pe abdoben sau usoare contuzii. Dupa ce s-a accidentat singur, patrupedul si-a pierdut total interesul pentru canadianul norocos.

Galerie FOTO! Fluturii cu aripi de sticla, un miracol al naturii... Statuia Libertatii, din nou disponibila pentru 370.000 de dolari!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x