Antena Căutare

Pentru ei, ora nu conteaza: Laurence si Sylvain traiesc in 2013, dar duc o viata in stilul anilor '50

Laurence si Sylvain formeaza un cuplu atipic: nu ies la cumparaturi in mall ci vaneaza comorile ascunse din magazine vintage, nu conduc masini clasice de oras, ci Cadillac si Chevrolet si nici nu stau pe net toata ziua. Prefera propriul "jukebox" de unde se aud melodii din anii '50. De ce? Sunt innebuniti dupa acea perioada din istorie si cultura si au reusit sa opreasca timpul in loc pentru a retrai acele vremuri. 

Indata ce ii vezi brat la brat, iti dai seama ca Laurence si Sylvain au fost facuti unul pentru celalalt. Ea poarta rochii elegante, florale, clos, el pantaloni la dunga, cu talie inalta si camasi ca pe vremuri. "Vrem sa fim cuplul perfect din suburbiile anilor '50".

Pentru a obtine asta, indragostitii s-au inconjurat de obiecte ce apartineau acelor vremuri. Au o colectie impresionanta de esarfe, palarii, cravate si rochii vintage, achizitionate de la diverse boutique-uri vintage, iar casa lor este un templu dedicat acelei ere. "Casa noastra este decorata in stilul anilor '50 - '60, cu tot cu electrocasnice din acea vreme. Desigur, avem un televizor modern, internet si masina de spalat, dar le ascundem pentru a parea ca ne-am intors inapoi in timp", spun cei doi pe blogul lor.

In calatorii, Laurence si Sylvain nu se dezic de vintage. Garajul lor adaposteste patru masini clasice: un Cadillac Coupe de Ville din anul ’59 , un Buick Electra 225 din acelasi an, o convertibila Lincoln Mark III si un Chevrolet Bel Air Sport Coupe. Cand vor sa evadeze din mica lor lume, cei doi se urca la volanul uneia dintre masini si exploreaza cartierele impietrite in timp din Franta.

Nu e deloc usor sa ramana fideli stilului lor intr-o epoca a progresului tehnologic si a modei avangardiste, dar Laurence si Sylvain cunosc miza: eleganta si individualitatea. "Ne-am indragostit de o perioada cand totul era elegant. Am inceput sa urmarim 'Happy Day', am vazut 'American Grafitti', Back to The Future' si totul s-a legat".

Afla care sunt cei mai nesimtiti turisti... Un supererou de la Bollywood, mai tare ca Superman si Batman!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x