Pentru prima dată, obiecte ce au aparținut regilor României vor fi scoase la vânzare. Prețurile încep de la treizeci de euro

Pasionaţii de artă au o şansă unică! Peste două zile, la Casa de Licitaţii Historic, are loc prima vânzare publică de obiecte care au aparţinut Casei Regale!

Pasionaţii de artă au o şansă unică! Peste două zile, la Casa de Licitaţii Historic, are loc prima vânzare publică de obiecte care au aparţinut Casei Regale!

Strânse din toate colţurile Europei, fotografii, cărţi sau documente oficiale semnate de membrii familiei regale ar putea fi cumpărate la preţuri cuprinse între 30 și 4.500 de euro.

Peste 160 de obiecte simbolice ce amintesc de regalitatea românească se vor licita la București, pe 30 mai. Iubitorii de artă vor putea intra, de exemplu, în posesia unor meniuri și invitații la evenimentele regale ce au rămas în istorie, a unor partituri dedicate Regelui Carol I sau a unor volume ce poartă semnăturile celor cu sânge albastru.

Neprețuite rămân, însă, fotografiile vechi cu cei mai importanți membrii ai Case Regale din România. Pentru mulți, spun reprezentanții casei de licitații, în centrul atenției este fotografia ultimului nostru monarh.

Toate obiectele au fost atent analizate de specialiști. Pe lista licitației apar doar cele cu o valoare istorică însemnată și a căror autenticitate a putut fi demonstrată.

Sursa: Antena 3

Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri