Antena Căutare

Pericol! O aplicație de telefon folosită de ZECI DE MII DE COPII este plină de pedofili! Uitați-vă CHIAR ACUM în telefonul copilului!

O aplicație populară de chat, mai ales în rândurile copiilor și adolescenților, și-a depășit scopul, devenind un ”paradis” pentru pedofili

O aplicație populară de chat, mai ales în rândurile copiilor și adolescenților, și-a depășit scopul, devenind un ”paradis” pentru pedofili.

Lansată în 2009, aplicația Kik Messenger este folosită în prezent de peste 300 de milioane de utilizatori, fiind instalată pe telefoanele a 40% din adolescenții americani. Un raport cu privire la această aplicație a fost creat în parteneriat de către Forbes și compania de investigații media Point.

Aceștia au descoperit că Kik este recunoscută ca o aplicație folosită de pedofili, amintindu-se că aceasta este gratuită, simplu de instalat, ușor accesibilă și cu potențial de anonimitate, oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a distribui diverse fișiere.

Kik nu ajunge în această lumină nefastă a reflectoarelor pentru prima dată. În 2016, The New York Times relata că aplicația devine o sursă de îngrijorare pentru autorități, deoarece este folosită pentru schimb de pornografie infantilă sau pentru a căuta întâlniri cu minori. La acea vreme, Kik încerca să găsească metode pentru a rezolva astfel de probleme.

Vezi aici mai multe despre pericolele din spatele aplicației Kik.

Parcă ar fi adolescenți. Acestea sunt cele mai cool cupluri de bătrânei din lume!... O soție nervoasă a pus anunț pe internet că își donează bărbatul! Iar lucrurile au luat-o imediat razna! „Știe să folose...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x