Antena Căutare

Pericolul din spatele acestei plante! Toată lumea o are în casă, dar nimeni nu știe ce efecte dăunătoare are

Cea mai simplă modalitate pentru a-ți înfrumuseța locuința este, fără doar și poate, să alegi să-ți decorezi casa cu flori.

Cea mai simplă modalitate pentru a-ți înfrumuseța locuința este, fără doar și poate, să alegi să-ți decorezi casa cu flori.

Una dintre cele mai întâlnite plante este leandrul, însă deși este îndrăgit de o mulțime de persoane, foarte puține știu că este otrăvitor.

Specialiștii atrag atenția că această plantă n-ar trebui să fie ținută în casă, în cazul în care aveți copii mici. Aceștia conțin glicozide care au efect cardiotoxic, ceea ce înseamnă că poate duce la aritmii sau alte probleme cardiace. Acesta are, de asemenea, și efecte neurotoxice, motiv pentru care influențează negativ activitatea cerebrală.

Leandrul are efecte negative și pentru animalele de companie, câini, pisici, iar cele care au mâncat crengi și frunze n-au mai putut fi salvate de medicii veterinari.

De asemenea, nu este bine nici să ardeți planta în preajma animalelor sau copiilor, întrucât toxinele acestei plante nu dispar nici dacă lemnul de leandru este ars

E mai simplu decât îţi închipuiai! Aşa afli în ce an îţi va merge cel mai bine. Cum CALCULEZI cifra magică... 'Omul cu braţul de aur'', care a salvat peste două milioane de vieţi, a donat sânge pentru ultima oară: ''Am salvat o mu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x