Antena Căutare

Perseide 2023. Când are loc evenimentul și cât de afectată va fi fiecare zodie în această zi

În fiecare an, are loc ploaia de perseide, un eveniment astronomic spectaculos în care meteori străbat cerul cu mișcări strălucitoare.

perseide Galerie
Perseide 2023. Când are loc evenimentul și cât de afectată va fi fiecare zodie în această zi | Profimedia

Această ploaie de meteori, cunoscută sub numele de Perseide, își datorează numele constelației Perseus. Mai exact, este vorba de povestea lui Perseus, personajul mitologic care a înfruntat Meduza, tăindu-i capul și apoi folosindu-l pentru a salva Andromeda de la un pericol iminent, pentru a se căsători mai apoi cu unchiul ei, scrie Stylecaster.com.

Citește și: Motive să zâmbim în 2023. Când se produc cele mai spectaculoase ploi de stele

Perseide 2023. Când are loc evenimentul și cât de afectată va fi fiecare zodie în această zi

În anul 2023, această ploaie de meteori își va atinge maximul pe 12 august, cu cel mai intens moment în dimineața zilei de 13 august, la ora 2.

Acești meteori vor fi cel mai bine vizibili în emisfera nordică, deși o vedere foarte bună ar putea să permită observarea și din alte regiuni. Specialiștii recomandă urmărirea acestui fenomen din locuri cât mai întunecate posibil. Momentul optim pentru observare este în primele ore ale dimineții, înainte de răsăritul soarelui.

Citește și: Zodiile care au stofă de soție. Astrologii au făcut topul celor mai bune neveste din zodiac

Din perspectivă astrologică, Ploaia de Meteori Perseide reprezintă un prilej anual de a confrunta conflictele din viața personală și de a aborda provocările în cadrul familiei, prietenilor, comunității și societății în general.

Această analiză obiectivă a problemelor adânc înrădăcinate este considerată esențială, deoarece evitarea sau ignorarea lor poate avea consecințe la fel de grave ca și contribuirea directă.

Mesajul transmis este acela de a-ți apăra valorile și de a acționa în direcția corectă. Chiar dacă începi cu pași mici, important este să faci primul pas, pentru ca ulterior să evoluezi. Asemenea lui Perseus, fiecare ar trebui să își asume responsabilitatea de a înfrunta provocările vieții și a societății.

Mesajul său este unul de încurajare, de a depăși limitele și de a înfrunta temerile și adversitățile într-un mod constructiv.

Interesant de menționat este modul în care Ploaia de Meteori Perseide poate influența semnele zodiacale. În funcție de ascendent și semnul lunar, impactul acestui eveniment astronomic poate varia.

Astfel, Ploaia de Meteori Perseide este mai mult decât un spectacol astronomic, reprezentând și o oportunitate de auto-reflecție și de evoluție personală.

Berbec

Acum este momentul să investești în talentul tău, oricare ar fi acesta. Și prin investiție, mă refer din punct de vedere financiar, emoțional și în timp. Ești pregătit pentru provocare.

Taur

Îți iubești independența. Pe măsură ce lucrezi pentru mai multă libertate și control, renunți la acele idei care te plictisesc. Pe unii îi poate mira faptul că ești dispus să mai spui și un nu categoric.

Gemeni

Ca întotdeauna, dualitatea este o constantă în viața ta. Deși nu ești complet sigur de ceea ce vrei, ideile și planurile încep să prindă contur. Se pot schimba, dar urmează-le să vezi unde te duc deocamdată.

Rac

Ține-ți inima deschisă și întreabă-te ce mai știi despre dragoste, identitate, muncă grea și scop. Atât de des ne ținem de aceste idei pe care ni le-am format mai devreme în viața noastră și care, cel mai probabil, nu mai sunt adevărate sau nu ne mai ajută. Tot ce trebuie să ții cont este evoluția ta.

Leu

Fii tu însuți, adică fermecător, și încearcă să nu iei nimic prea în serios. Îmbrățișează binele și răul cât de mult poți, pentru că te ajută să crești pe plan personal și spiritual.

Fecioară

Conectează-te cu trecutul tău. Fie că te uiți la poze vechi sau te conectezi cu un prieten de demult, această perspectivă te va ajuta să mergi mai departe.

Balanță

Totul pare să meargă bine, fără probleme majore. Intelectul tău este la fel de important ca și aspectul tău. Și cu toată carisma pe care o dai, asigură-te că oamenii înțeleg asta.

Scorpion

Poți intra într-un conflict cu un partener romantic sau cu familia. Cea mai bună cale de rezolvare este prin comunicare, așa că încearcă să afli care este problema, iar în final vei putea face față la orice va veni.

Săgetător

Tânjești după libertate și împlinirea dorințelor. Încearcă să nu iei totuși decizii pripite, nu uita că exista expresia cum îți așterni, așa dormi.

Capricorn

Foarte rar oamenii îți pun la îndoială intențiile sau cuvintele. Acest lucru se poate schimba, deoarece Mercur în Leu duce la discuții și întrebări neașteptate. Încearcă să ceri timp pentru a aduce clarificări sau pentru a lua decizii importante.

Vărsător

Este o perioadă aglomerată pentru tine, deoarece planeta ta conducătoare Uranus devine retrogradă pe 11 august. Acest retrograd va aduce mai multe schimbări interne și conflicte, iar pe 15 august, poți trece la stări emoționale intense.

Pești

Te bucuri de o recompensă, indiferent că este una emoțională sau materială. Ești mai preocupat de carieră ca niciodată și dai tot ce-i mai bun la locul de muncă.

Un italian a fost uimit când a văzut cum se face curățenie în România. Ce a observat bărbatul: „Nu-mi vine să cred”... Cel mai descurcăreț pescăruș! A „jefuit” un supermarket în plină zi și a scăpat nepedepsit | VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x