Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30X Factor

Peste 3.500 de persoane au fost evacuate datorită unei bombe din al Doilea Război Mondial

Locuitorii din zona parcului Varosliget din centrul orașului Budapesta au fost evacuați în urma dezamorsării unei bombe neexplodate de mari dimensiuni care data din cel de-al Doilea Război Mondial. Peste 3.500 de persoane au fost evacuate.

Locuitorii din zona parcului Varosliget din centrul orașului Budapesta au fost evacuați în urma dezamorsării unei bombe neexplodate de mari dimensiuni care data din cel de-al Doilea Război Mondial. Peste 3.500 de persoane au fost evacuate.

Zona aflată în vizorul autorităților a fost parțial închisă, este permisă ieșirea dar nu intrarea în zona cu pricina. Segmente din străzile adiacente au fost închise traficului, iar mijloacele de transport din zonă au deviat traseul.

Peste 3.500 de persoane au fost evacuate din propriile locuințe, autoritățile le-au pus la dispoziție adăposturi temporare dar și asistență și transport pentru persoanele bolnave și vârstnici.

Bomba de 100 de kilograme de producţie sovietică a fost descoperită,joi, pe un şantier iar operaţiunile de dezamorsare a proiectilului vor fi finalizate în jurul prânzului de o echipă de genişti şi pompieri militari.

Recomandari